Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Zamglony miejski poranek
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img413.imageshack.us/img413/5091/pic62778003.jpg)
Pięknie "zatopione" miasto.
krokus66
21-02-2009, 08:54
Bardzo mi się podoba. Chyba trochę krzywo, ale ostatnio podobno tak budują jak fachowcy wyjechali za robotą...
borregaard
21-02-2009, 09:30
No ...niezłe jest....:-D
Marcin T
21-02-2009, 09:43
No niezłe, dobry pomysł na poranne foto. Pomęczyłbym chyba niebo obróbką :D
adam1277
21-02-2009, 09:52
ładnie ,wieje chłoden z tej fotki.Ale chyba przycioł bym trochę dołu
Marek-frotka
21-02-2009, 10:45
Pięknie "zatopione" miasto.
Zatopione - to dobre określenie.
Ładne zdjęcie.
Pozdrawiam
Marek
Bardzo mi się podoba. Chyba trochę krzywo, ale ostatnio podobno tak budują jak fachowcy wyjechali za robotą...
Gwarantuję że jest prosto. :D (przyłóż linie pomocnicze w PS-ie do krawędzi budynku)
No niezłe, dobry pomysł na poranne foto. Pomęczyłbym chyba niebo obróbką :D
Fakt. Może niebo nie jest bardzo wymęczone (trochę przyciemniłem), ale nie chciałem żeby wyglądało nienaturalnie.
ładnie ,wieje chłoden z tej fotki.Ale chyba przycioł bym trochę dołu
Spróbowałem, i z trochę przyciętym dołem też dobrze wygląda :)
ładne jest , ale byłoby dużo ładniejsze gdyby to było coś szerszego - panoramka była by rewelacyjna
krokus66
21-02-2009, 16:04
ładne jest , ale byłoby dużo ładniejsze gdyby to było coś szerszego - panoramka była by rewelacyjna
Ja też panoramy wolę szeroooookie, a nawet jamniki i glisty, w tym jednak przypadku absolutnie nic bym nigdzie nie przycinał. Światło i kontrast właśnie takie mi się b.podoba. Powiększyłem na CS3 (oryginalnym) do 200 i otrzymałem; 0,20; 0,37; 0,27. To jest drobiazg. Dzięki Tobie 1 raz zdjęcie z Forum powiększyłem i mogłem oglądać w całej krasie. Ono jest piękne mimo, że miasto mniej chwyta za serce niż przyroda lub góry. Gratulacje.
Jak na brzydki temat, bardzo ladnie pokazany.
Dobrze sobie poradziles.
pawel.szczerba
21-02-2009, 16:38
Fajne. Ja bym wyciął dół, ale to tylko takie prywatne i subiektywne przemyślenie.
podoba mi się, ładnie to w całości wygląda może ciut nie do końca jestem przekonany co do zielonego odcienia podłogi...
ale to może mój monitor...
Dziękuję za komentarze i cieszę się, że się podoba.
Dla mnie dziwne to zdjęcie. Z jednej strony ciekawe a zdrugiej to niebo jakoś lekko odrzuca. Ale generalnie więcej plusów niz minusów :) .
No mi niebo też nie podchodzi... ale widok ogólnie jest ok, "ładnie pokazane nieladne" - jak to wcześniej Seeker ujął ;)