Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] ***
Witam , jak Wam się podoba.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img3.imageshack.us/img3/2769/swi5325ch2.jpg)
zlituj się - mniejszego to już nie mogłeś wstawić ?
ps podoba się :)
borregaard
19-02-2009, 23:28
Szczerze,to nie podoba mi się,bo i nie wiem co mogłoby....ale ja mam spaczony gust.Zaraz dorobią teorię i będzie...dzieło,więc się nie stresuj....:mrgreen:
A już w ogóle to wielkość mi się okropnie nie podoba...:wink:
nie no niech ktoś powie że się podoba - bo jeszcze Andrzej pomysli że ma racje :mrgreen:
zapraszam nie wstydajcie :D
Zawsze się stresuje jak borregaard komentuje:mrgreen:
borregaard
19-02-2009, 23:49
Zawsze się stresuje jak borregaard komentuje:mrgreen:
Właśnie to czuję,zamiast się jąkać...rymujesz....:mrgreen:
Mi się nie podoba. Czuć co Ty czułeś ciesząc się tym ujęciem i późniejszą jego obróbką ale efekt mi nie podchodzi. Choć już gdzieś tu pisałem, że zdjęcie, które zrobił nota bene nasz rodak wygrał konkurs a kategorii b&w w najbardziej liczącym się ang. konkursie dla mnie jest jednym z najsłabszych w jego dorobku a mimo to wygrał :mrgreen:.
Więc może i Twoje zdjęcie jest genialne a ja tego nie widzę. I nie jest to ironia, na prawdę tak może być.
nie no niech ktoś powie że się podoba - bo jeszcze Andrzej pomysli że ma racje :mrgreen:
zapraszam nie wstydajcie :D
Borregard ma racje i ja też mam racje bo mnie się podoba :D
Prosta forma fajne światło kształtujące teren, wpasowujące się niebo. Powiem więcej bardzo mi się podoba.
Ale gwiazdek nie dam za rozmiar :p
Bardzo fajne. Powiem więcej: poetycko agrarne.
Czuć co Ty czułeś ciesząc się tym ujęciem i późniejszą jego obróbką ale efekt mi nie podchodzi.
Cieszę się że to zauważyłeś mimo tego że zdjęcie Ci się nie podoba pozdrawiam.
Mi tam się podoba. Może ciachnął bym troche dołu. Obróbka jak najbardziej na TAK:)
velaskez
20-02-2009, 06:07
Lubię ten klimacik.
krokus66
21-02-2009, 16:18
Szczerze,to nie podoba mi się,bo i nie wiem co mogłoby....ale ja mam spaczony gust.Zaraz dorobią teorię i będzie...dzieło
Niestety popieram. Mam pytanie: co chciałeś pokazać na tym zdjęciu? chmury czy pola uprawne? W obu przypadkach znalazł bym dużo ciekawsze ujecia. Ponadto brak mi punktu zaczepienia, już nie mówię o mocnym punkcie.
Mam pytanie: co chciałeś pokazać na tym zdjęciu? chmury czy pola uprawne? W obu przypadkach znalazł bym dużo ciekawsze ujecia. Ponadto brak mi punktu zaczepienia, już nie mówię o mocnym punkcie.
Oczywiście że można znależć dużo ciekawsze miejsca,a ja chciałem wyciągnąć coś z mało atrakcyjnego miejsca za pomocą obróbki :)
Pozdrawiam