Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Most
Darek Jankowiak
18-02-2009, 23:04
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.2and2.net)
Coś ta winieta nie wyszła...?
malasana
18-02-2009, 23:12
Naprawde chciales, zeby nic nie bylo widac?
Darek Jankowiak
18-02-2009, 23:14
naprawdę muszę dosłownie pisać: most we mgle ??
malasana
18-02-2009, 23:17
Co nie zmienia faktu, ze nic nie widac. Moze potrzebny byl inny, szerszy kadr, moze winieta poteguje wrazenie, ale nie ma na tym kadrze subtelnej mgielki spowijajacej most - jest brak widocznosci.
ale wyszła kiszka - przedobrzyłes , most wyglada jak zrobiony przez brudna szybę starej szopy :-D
Sowulus12
18-02-2009, 23:47
Kurde, mnie też tak średnio podchodzi. Bardzo mgliście, bardzo.
Darek Jankowiak
18-02-2009, 23:48
most wyglada jak zrobiony przez brudna szybę starej szopy :-D
Harb - bez złośliwości - utwierdziłeś mnie, że osiągnąłem to co chciałem. Potwierdzam natomiast że winieta na tym małym obrazku wygląda nie nie bardzo.
Harb - bez złośliwości - utwierdziłeś mnie, że osiągnąłem to co chciałem. Potwierdzam natomiast że winieta na tym małym obrazku wygląda nie nie bardzo.
ok. skoro Tobie sie podoba ....:-D to w sumie najwazniejsze, z reguły chcemy akceptacji swoich prac ale przecierz mamy rózne spojrzenia --- pozdrawiam :-D
Potwierdzam natomiast że winieta na tym małym obrazku wygląda nie nie bardzo.
Winieta? - dla mnie to wygląda jak zaciemnienie od holdera zdjęcia zrobionego szerokim kątem... A mgła??? Od kiedy mgła jest taka w ciapki???. Zdecydowanie mi się niepodoba, ale grunt że autorowi tak.
"dla mnie to wygląda jak zaciemnienie od holdera zdjęcia zrobionego szerokim kątem... "
A czymze w koncu jest winieta...?
Wlasnie tak wyglada zwyczajna winieta. Realizm 100%.
Oczywiscie w jednej z bardzo wielu mozliwych wersji.
Inna sprawa, czy pasuje do zdjecia...
Mnie nie przekonala.
most wyglada jak zrobiony przez brudna szybę starej szopy :-D
Nic dodać nic ująć