Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] ...
no to ciag dalszy .. tym razem nie w wannie..
http://www.photoheaven.net/forum/s_PFA_6812.jpg
milego ogladania i zapraszam do dyskusji.
paparazzo
14-02-2009, 00:34
Mam zachwiany odbiór przez linię ramion żywej modelki - chyba wolałabym prosto, drażni mnie tez odbicie w prawym oku barbie :P
Ta barbie w ogóle jakaś taka niedorobiona. Zdjęcie modelki natomiast bardzo mi się podoba. Im mniej wanien tym zdjęcia lepsze.
Moim zdaniem ;)
Wlasnie ta linia ramion. Mysle zeby zamienic modelke z lalka miejscami i jest cacy :)
Al Bundy
14-02-2009, 11:58
Moja wnikliwa analiza tego przekazu nasuwa mi wniosek że Sailorowi jak nigdy trafiła się modelka, która do lalki obok nie miała ochoty się upodobnić. Pierwszym argumentem niechaj będzie układ rąk zasłaniających piersi. Kolejnym cięcie powyżej lini bioder, które wskazuje na chęć ukrycia faktu że znajduje się tam bielizna ukrywająca to czego lalka Barbie nie wstydzi się pokazać. Ostatni może najmniej istotny szczegół to to coś na wargach modelki które w przeciwieństwie do lalki zmusza modelę do rozchylenia ust i wydania okrzyku którego jednak nie udało się na zdjęciu uchwycić.
hehehehe pozdrawiam :)
Tak poważnie to dość niewinne zdjęcie jak na Ciebie i chyba tylko to mi tutaj nie pasuje ;)
Lewe jest przepiękne. Chociaż, czepiając się pierdół - wolałbym czystą linę :)
Zdjęcie z lewej bardzo mi się podoba, choć jak zauważyli przedpiszcy z równą linia ramion byłoby jeszcze lepiej. Z dupereli, które zauważyłem po dłuższej chwili analizy zdjęcia - włosy "wychodzące" z prawej dłoni Modeli można było występlować, podobnie skaleczenie na serdecznym palcu lewej dłoni. ;-)