Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Czarny charakter - czyli autoportret
Artur Jonik
13-02-2009, 23:37
...
http://img22.imageshack.us/img22/4148/14malepv0.jpg
oj nie nie tym razem
kolor skory mi nie podchodzi
....
i ciecie kapelusza....
i dloni
Artur Jonik
13-02-2009, 23:47
oj nie nie tym razem
kolor skory mi nie podchodzi
....
i ciecie kapelusza....
i dloni
Co z kolorem skory???
Ciecie dloni ok, ale kapelusza??? Ten kadr z calym kapeluszem wygladalby idiotycznie.
strasznie blady jest taki " bez koloru "
Co do koloru skóry - postarałbym się wyrównać jej kolor m.in. poprzez korekcję zaczerwień w okolicy policzków.
Artur Jonik
14-02-2009, 00:20
Co do koloru skóry - postarałbym się wyrównać jej kolor m.in. poprzez korekcję zaczerwień w okolicy policzków.
Probowalem. Z moja skora ciezko cos zrobic. Chyba ze bw.
Bartek Witek
14-02-2009, 00:34
Artur z całym szacunkiem, ale po tym co ostanio pokazałeś wezmę to zdjęcie jako pomyłkę.
Naprawdę uważasz, że jest na tyle dobre, żeby je pokazywać?
Pozdrawiam!
Artur Jonik
14-02-2009, 00:39
Artur z całym szacunkiem, ale po tym co ostanio pokazałeś wezmę to zdjęcie jako pomyłkę.
Naprawdę uważasz, że jest na tyle dobre, żeby je pokazywać?
Pozdrawiam!
Tak to jest jak sie czlowiekowi nudzi. Dzieki za komentarz
Pozdrawiam
autograf
14-02-2009, 01:32
Daj B&W.
Artur Jonik
14-02-2009, 01:40
Daj B&W.
To bylo robione z zamiarem bw, ale szczerze mowiac poleglem.
P.S. Moze podeslesz mi Twoja wersje na PW. Ostatnio bw niezle Ci wychodzi.
Bede wdzieczny.
i pozdrawiam.
ostrygad
14-02-2009, 03:42
halo Pany...ciul z kapeluszem a gdzie dół ? Koszmarny ten kadr ! Ciul z odcieniem skóry skoro to jest foto nosa. Oczy poszły się paść pod cieniem z kapelusza (doświetlić by od spodu ale nie dużo, tak żeby tylko obrys był a nie dwie czarne dziury;) Usta wężowe, ucho też mu uciąłeś ...sory ale dla mnie klapa. pzdr
Artur Jonik
14-02-2009, 03:53
halo Pany...ciul z kapeluszem a gdzie dół ? Koszmarny ten kadr ! Ciul z odcieniem skóry skoro to jest foto nosa. Oczy poszły się paść pod cieniem z kapelusza (doświetlić by od spodu ale nie dużo, tak żeby tylko obrys był a nie dwie czarne dziury;) Usta wężowe, ucho też mu uciąłeś ...sory ale dla mnie klapa. pzdr
A myslisz ze te oczy to przypadkowo znalazly sie pod cieniem kapelusza??? Co znaczy usta wezowe (sorry ale nie mam polskich znakow). I to wlasnie po to ustawialem czarna blende, zeby prawa strona ciemniejsza byla ( o ucho chodzi)
A zdjecie i tak kiepskie jest.
ostrygad
14-02-2009, 04:10
Myślę ,że miałeś dobry pomysł na klimat ale coś poszło nie tak. Ja nie widzę oczu (może wina monitora;) ...tam są dwie czarne dziury. Mz spod kapelusza musi być widoczny błysk oka (dlatego doświetlenie od spodu- delikatnie bardzo). A tak jest to foto nosa. Co do ust chodziło mi o ich kształt. Podłużne , cienkie...nieestetyczne mz.
Inkognito
14-02-2009, 11:23
Mi się podoba! Co prawda, nie moge jakość znieść cięcia łokci i dłoni. Ale bardzo lubie takie klimaty i zdjęcie jak najbardziej mi podchodzi.
Polsar74
14-02-2009, 19:46
Probowalem. Z moja skora ciezko cos zrobic. Chyba ze bw.
zdecydowanie BW