Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Światło-cień #2- [Nemeth]
Witam
Zdaje się, że tutaj tego nie dawałem...
#1 wzbudziła emocje co do trafności działu... (http://nikon.org.pl/showthread.php?t=76688)
lecz dla mnie to wciąż krajobraz ;)
*
Leśny strumień
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img16.imageshack.us/img16/6538/dsc4512ed8.jpg)
pozdr.
Pierwszy ! ;) :)
Dla mnie to nadal krajobraz. Inaczej pokazany.
Ocene umiescilbym posrodku skali poprzednio pokazywanych w zestawie.
hallucinogen
13-02-2009, 01:34
ladnie, podoba sie.
velaskez
13-02-2009, 01:40
Pojechane. Odjazdowy pomysł!:)
piter670
13-02-2009, 07:33
To przymiarka do bitwy krajobraz nieostro ? Pomysł za wcześnie zdradziłeś:mrgreen:
Fajne
borregaard
13-02-2009, 08:51
Brdziej poprzednie trafiało w dział niż to,ale ja beton jestem.....:mrgreen:
Nie wiem co to jest, ale jakbyś obraz olejem taki machnął to byłby niezły i poszedł by za całkiem dobrą kasę :)
(wygląda toto na drogę w lesie). Jak się robi takie maziaje?
malasana
13-02-2009, 09:06
Ladne, swietnie namalowane. Podoba sie, ale nieco mniej niz poprzednia seria. Oczywiscie, ze to krajobraz:)
A mnie się Maćku podoba .
Podobają mi się kolory i mimo rozmycia przyciąga moją uwagę ta "strumienna" plama.
Dla mnie bardziej udana praca od poprzednich z tego tematu
grzesorg
13-02-2009, 09:16
Mnie jakoś nie leży oczy mnie bolą jak patrzę. Ale brawa za inwencję próbę pokazania czegoś zwykłego inaczej:oops:
Bardzo mi się podoba, lubię takie klimaty, robione z reki czy na statywie?
Bardzo mi się podoba, lubię takie klimaty, robione z reki czy na statywie?
Oczywiście, że z ręki :)
Dzięki za opinie.
Co do konkursu o krajobrazie - to i tak szuflada jest.
Nie mam zdania! :mrgreen:
Sam nie wiem co mysle to tej focie... po co innego tu wszedłem, więc może stąd ta konsternacja... :mrgreen:
Oczywiście, że z ręki :)
Dzięki za opinie.
Co do konkursu o krajobrazie - to i tak szuflada jest.
Ale jest pomysł i go można wykonać jeszcze raz! :)
Znakomite wykonanie. Widywałem takie dość często, samemu jakoś się w to nie bawiłem, ale ciekawe efekty można z tego zrobić.
Tak czy inaczej jesteś prekursorem tego stylu na tym forum. Gratulacje, zwłaszcza że bardzo dobrze wyszło.
P.S. Jezus Maryja, czy nie możesz zmienić awatara? Coś strasznego! Udawałem że nie widzę od dłuższego czasu, myślałem że się przyzwyaczję, ale niestety, jest coraz gorzej.... :)
Marian K
13-02-2009, 22:45
Ale jest pomysł i go można wykonać jeszcze raz! :)
Znakomite wykonanie. Widywałem takie dość często, samemu jakoś się w to nie bawiłem, ale ciekawe efekty można z tego zrobić.
Tak czy inaczej jesteś prekursorem tego stylu na tym forum. Gratulacje, zwłaszcza że bardzo dobrze wyszło.
P.S. Jezus Maryja, czy nie możesz zmienić awatara? Coś strasznego! Udawałem że nie widzę od dłuższego czasu, myślałem że się przyzwyaczję, ale niestety, jest coraz gorzej.... :)
Swiatło,dobrze przyjść na gotowe.Pozwolisz że się podpiszę pod Twoim tekstem.
Marian
P.S.
Przyganiał kocioł garnkowi ...też mógłbyś się ochędorzyć:)
(...)
Jeśli zmienię to tylko na coś bardziej obscenicznego i kontrowersyjnego.
:twisted:
Te z linku, który podałeś bardzo mi się widzą choć i to ciekawie wygląda, choć bardzo abstrakcyjnie.
Piotr_ek
14-02-2009, 00:11
Zeza od tego można dostać. Po 5 sekundach patrzenie zaczyna boleć głowa. Powiesiłbym to u teściowej nad kanapą to by się zapatrzyła i może w końcu miałbym problem z głowy. Tym samym chciałem powiedzieć, że foto jest dobre.
Zeza od tego można dostać. Po 5 sekundach patrzenie zaczyna boleć głowa. Powiesiłbym to u teściowej nad kanapą to by się zapatrzyła i może w końcu miałbym problem z głowy. Tym samym chciałem powiedzieć, że foto jest dobre.
:mrgreen:
To jak? Odbitka metr na półtora?
:twisted:
Piotr_ek
14-02-2009, 00:49
:)
i co potem będę musiał do kosza wyrzucić "{
to ja już wolę łódkę >:
:)
mnie sie podobały pierwsze Twoje tego typu, i to odbieram również bardzo pozytywnie - dodatkowo obecne chyba z przyjemniejsza kolorystyką :-D