PDA

Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] w moim magicznym domku ...

sailor
11-02-2009, 19:27
.. jakby to zaspiewala Hanna Banaszak ..
milego ogladania :)
http://www.photoheaven.net/forum/1/s_PFA_6144.jpg

Nemeth
11-02-2009, 19:31
Rzeczywiście magiczny to musi być domek ... a modelka to jakieś medium ... nie widzisz tego co dzieje się wokół głowy i szpilek?
Czy - "tak miało być" ?

sailor
11-02-2009, 19:32
widze .. i co w zwiazku z tym? :D

glenio
11-02-2009, 19:37

Że to brzydkie jest. ;)

sailor
11-02-2009, 19:38
:D przekaze modelce ...

glenio
11-02-2009, 19:40

Modelka ładna, ale halo paskudne. ;)

A w ogóle to co ona robi w tej wannie taka ubrana? Chyba, że... :idea: to sedes!? :lol:

Fr@ntz
11-02-2009, 19:42
To w końcu Modelka obrabiała zdjęcie, czy Ty? Poświata wygląda mało estetycznie (to moja subiektywna opinia).

Sl@wcio
11-02-2009, 19:47
Ale wanna wymyta ;-) To ratuje sytuację.
Chyba czepiacie się szczegółów. Klimat dla mnie jest OK.

DDominik
11-02-2009, 22:04
Niestety tym razem jestem na nie ... nic mi się nie podoba w tym zdjęciu :(

MikeP
11-02-2009, 22:20
sailor: Ile wziales za te zdjecia halo na butach :D?? hehhehhe. Napisz ile to sie zacznie ssassasasa.

stock
11-02-2009, 22:23
a może tu należy szukać jakiegoś drugiego dna, że sailor zaczyna wstawiać coraz gorsze foty na forum :)
może jest jakiś haczyk...
sam już nie wiem

Calme
11-02-2009, 22:27
a może tu należy szukać jakiegoś drugiego dna
Sugerujesz, że jest jeszcze coś pod wanną ? :mrgreen:

pinokio
11-02-2009, 22:30
Sugerujesz, że jest jeszcze coś pod wanną ? :mrgreen:

Dobre! :)

MikeP
11-02-2009, 22:32
mnie to halo nie przeszkadza, za to nie lubie tego lewego uda

remnaj
11-02-2009, 22:37
ja powiem tylko ej "halo" :P

piqsell
12-02-2009, 00:48
znowuż będzie, że się nie znamy na dobrej fotografii i będzie trzeba kasować temat :")

wcześniejsze krytyczne spostrzeżenia jak najbardziej popieram.
noga (lewa dla modelki, prawa dla widza) zapewne apetycznie w realu wygląda, ale po twoich zabawach w ps-ie...hmmm, no nie wyszło - tym bardziej jak był zamiar autora.

uwagi powyższe do ciebie kieruję :") modelki w to raczej nie mieszajmy.

paatrys
12-02-2009, 09:06
Swieta biala pswiata to ewekt specyficznego wyostrzania domyslam sie. Zdjecie srednie biorac pod uwage starsze twoje zdjecia.

lechupe
12-02-2009, 09:30
zdjecie jak zdjecie.
Na pewno inne od perfekcyjnego glamour Sailora.

Ale wg mnie nie ma tu nic z magicznego domku, a i z pewnościa modelka to nie Hanna Banaszak...

fotoprint
12-02-2009, 09:38
To jakas prowokacja. To zdjęcie nie ma nic wspólnego z poprawną obróbką a że o artyźmie nie wspomnę. Ale to moje stanowisko i sailor pewnie znowu poprosi admina żeby zamkną wątek bo go koledzy z forum pojechali ;-)

sailor
12-02-2009, 10:08
Chyba, że... :idea: to sedes!? :lol:
bez komentarza....

znowuż będzie, że się nie znamy na dobrej fotografii i będzie trzeba kasować temat :")

sailor pewnie znowu poprosi admina żeby zamkną wątek bo go koledzy z forum pojechali ;-)

jeszcze nie zaczeliscie sie panowie czepiac zarobkow i paru innych aspektow, wiec temat zostanie,po zdjeciach mozecie sobie jezdzic do woli. chociaz jesli nei zrozumieliscie tego z watku ktory zostal skasowany to i tak jedyny wniosek ze publikacje na forum sa bez sensu :D

fast_fashion
12-02-2009, 10:15
Nie w moim guście - przeszkadza mi kaloryfer, poza modelki, co ona robi w wannie w ubraniu? no i obróbka
(tylko nie mów sailor (jak często), że jak taka mądra jestem to mam zrobić lepsze :mrgreen: bo ja amatorszczyzna zupełna lol ale zdanie swoje mogę mieć a i zapisać je mogę ;)

Pozdrawiam

puchbeary
12-02-2009, 10:29
Chyba, że... :idea: to sedes!? :lol:

Niesmaczne to :|

sailor: Ile wziales za te zdjecia halo na butach :D?? hehhehhe. Napisz ile to sie zacznie ssassasasa.

Mike - po co zaczynasz wojenkę :| . Nie masz co robić ? Poza tym co kogo interesuje ile ? Forum podobno fotograficzne jest a nawet jeśli są dopuszczalne pewne granice dryfu tematów to i tak uważam że zaglądanie do czyjegoś portfela jest wyjątkowo niesmaczne.

Sailor - nie da się ukryć że to zdjęcie odstaje od tego co nam serwujesz zazwyczaj. Obróbka obroniłaby się pewnie gdzie indziej ale nie na tym forum ;) . Za dużo nas tu jest - zawodowców, zawodowców szukających dziury w całym ;) , świadomych amatorów oraz tych nieświadomych :D i zwyczajnie osób które mają silny wzgląd na techniczną stronę zdjęcia. Osobiście jak nie przeszkadza mi halo tak rzeczywiście lewa noga wyszła średnio. Reszty pierduł sie nie czepiam bo chciałbym usilnie pozostac w grupie mających wzgląd a nie szukających dziury w całym :D .
Inna rzecz że Twoje zdjęciu Pani z Krukiem ( :) ) podbiło tak wysoko stawke że (IMHO, prywatnie etc. ) porównując do tamtego to wypada faktycznie blado.

T.Z.
14-02-2009, 01:17
przeglądając poprzednie zdjęcia Sailora jakoś te mi nie przypadło do gustu, aczkolwiek pewnie znajdzie się ktoś komu się spodoba, moim zdaniem za bardzo poPSute

Al Bundy
14-02-2009, 12:01
Wody, wody, wody !!!

Szybszy26
14-02-2009, 18:43
bez komentarza....

jeszcze nie zaczeliscie sie panowie czepiac zarobkow i paru innych aspektow, wiec temat zostanie,po zdjeciach mozecie sobie jezdzic do woli. chociaz jesli nei zrozumieliscie tego z watku ktory zostal skasowany to i tak jedyny wniosek ze publikacje na forum sa bez sensu :D

To po co wstawiasz tą prowokacje. Bo po Twoich wypowiedziach widać że specjalnie to zrobiłeś. Bez komentarza.

sailor
14-02-2009, 18:54
To po co wstawiasz tą prowokacje. Bo po Twoich wypowiedziach widać że specjalnie to zrobiłeś. Bez komentarza.

ciekawa interpretacja moich wypowiedzi .. :D:D:D
szczegolnie w twoim przypadku :D
a moze by tak nakazac sailorowi opublikowanie tylko konkretnych zdjec w konkretnych kadrach bo wszystko inne niz standard to prowokacja? :D:D:D

Szybszy26
14-02-2009, 23:00
Takie jest moje odczucie i tyle. Każdy ma prawo do swojego zdania. Wstawiaj co chcesz i ile chcesz. Wiem że nie dorastam Ci do pięt ale zachowujesz się jak byś był guru czy ktoś w tym stylu. Wszystko ma być jak Ty widzisz i już.

kobyll
15-02-2009, 01:23
Wiem że nie dorastam Ci do pięt ale zachowujesz się jak byś był guru czy ktoś w tym stylu. Wszystko ma być jak Ty widzisz i już.

O ironio - wytłumaczeniem drugiej części twojej wypowiedzi jest jej część pierwsza, w której napomknąłeś coś o kończynach czy jakoś tak. To tak jakbym polał komuś setkę i rozkminiał potem czemu od niego czuć wóde.

sailor
15-02-2009, 02:51
Takie jest moje odczucie i tyle. Każdy ma prawo do swojego zdania.

skoro kazdy ma prawo do wlasnego zdania czemu zarzucasz mi prowokacje i sugerujesz ze to nie jest zdjecie jakie powinienem wstawic??

guru czy ktoś w tym stylu. Wszystko ma być jak Ty widzisz i już.
alez dokladnie tak jak napisales .. wszystko ma byc tak jak to widze i juz :)

O ironio - wytłumaczeniem drugiej części twojej wypowiedzi jest jej część pierwsza, w której napomknąłeś coś o kończynach czy jakoś tak. To tak jakbym polał komuś setkę i rozkminiał potem czemu od niego czuć wóde.
czesc kochanie .. milo cie znow widziec w moim watku :D

Szybszy26
15-02-2009, 09:21
hym nigdzie nie pisałem o kończynach ale niech wam będzie.

Szybszy26
15-02-2009, 09:23

:grin: przekaze modelce ...

Te wypowiedzi mnie skłoniły do zdania że to prowokacja. Ale nie piszmy już o tym tylko o zdjęciu.

badabuzz
15-02-2009, 12:10
Fajny klimat. Klasycznie i ze smakiem- widać wprawną rekę. Zdecydowanie super, również na tle poprzednio upload-u

kobyll
15-02-2009, 19:02
czesc kochanie .. milo cie znow widziec w moim watku :D

Buziaczki :mrgreen:

baku127
16-02-2009, 19:52
Swietny wątek,prosze o dalszy ciąg dyskusji:-D

prz3mo
16-02-2009, 20:47
Kadr fajny, obróbka mi się nie podoba.
Pokaż Sailor to w kolorze bez zbędnych "kombinacji" :)

push
18-02-2009, 22:21
"do kosza"

Strus
18-02-2009, 23:05
Kaloryferek a raczej jego nędzny fragment zdecydowanie psuje odbiór.....................

........więcej ciepła poproszę :mrgreen: :mrgreen: Aaaa no jakbyś te duszki naokoło głowy i butów tak ze 3 razy większe zrobił to też by fotka zyskała

sailor
18-02-2009, 23:22
"do kosza"
:)

kaloryferek a raczej jego nędzny fragment zdecydowanie psuje odbiór.....................

........więcej ciepła poproszę :mrgreen: :mrgreen: Aaaa no jakbyś te duszki naokoło głowy i butów tak ze 3 razy większe zrobił to też by fotka zyskała

:d:d

jchyra
19-02-2009, 17:29
38 postów, zdjęcie przeciętne, niech zgadnę... sailor chciał nas sprowokować?

PS
Oczywiście zamiast długo czytać, wolę krótko spytać :-D