Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] ...so f***ing cold right now...
*
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img14.imageshack.us/img14/6453/coldsz0.jpg)
too f***ing cold man...
lubie Breslau:)
autograf
09-02-2009, 23:31
Gdzieś to (lub prawie to) widziałem ;)
Podoba mi się Panie Anchel. Fajny zafarb ;)
P.S. Dziękuję za mail. Wkrótce pojawi się stosowny post, w odpowiednim wątku.
Marcin T
09-02-2009, 23:34
i bynajmniej nie to nic wspólnego z wb :p
anchel, świetnie pokazane :)
borregaard
09-02-2009, 23:36
Ostatnio mam upodobania do zafarbów różnych.....ten też niekiepski....:-D
Nieźle wypatrzone, wspaniale odrealnione ****
Bardzo najs! Wroclaw rzadzi! :mrgreen: Lubie tamte okolice [mieszkalem niedaleko przez kupe lat]. Masz cos wiecej?
ostrytux
10-02-2009, 00:02
Świetna fota!
irek6311
10-02-2009, 00:06
Ładna fotka :D
too f***ing cold man...
lubie Breslau:)
Co lubisz ? :evil:
Takiego miasta w Polsce nie ma!
Co lubisz ? :evil:
Takiego miasta w Polsce nie ma!
... no co Ty:)
Mieszkałem obok 21 lat !
... no co Ty:)
To, że siedzisz w jakimś burgu nie znaczy ze w Polsce jest Breslau.
Świetnie wyszły te budynki z prawej.
Ogólnie podoba się :)
To, że siedzisz w jakimś burgu nie znaczy ze w Polsce jest Breslau.
Proszę z dużej litery! Breslau Wrocławiem- niczym nie ubliżam:). Prawde mówiąc to każdy Niemiec kojarzy tą nazwę , natomiast Wroclaw nie za bardzo:)
Proszę z dużej litery! Breslau Wrocławiem- niczym nie ubliżam:). Prawde mówiąc to każdy Niemiec kojarzy tą nazwę , natomiast Wroclaw nie za bardzo:)
I właśnie dlatego drażni mnie że Polak - zakładam, że nim jesteś - pisząc po polsku o polskim mieście używa germańskiej nazwy :|
:evil:
Niech się uczą - granica jakiś czas temu się zmieniła. :|
I właśnie dlatego drażni mnie że Polak - zakładam, że nim jesteś - pisząc po polsku o polskim mieście używa germańskiej nazwy :|
Nowy Jork czy New York?
Pekin czy 北京?
;]
Nie wiem Nemeth czy po prostu ciągniesz za słowa czy piszesz serio:) Czuje się Polakiem, jednak w czasie EU nazwa jest dla mnie obojętna. Jestem bardzo związany z tym miastem i była to tylko zagrywka słowna. To tak jak pisanie Monachium pomimo tego że prawdziwa nazwa miasta to Munchen. :)
Nowy Jork czy New York?
Pekin czy 北京?
;]
Będąc w USA ? New York. Będąc w ChRL? 北京( shaolin - jak to sie wymawia - be jin? :twisted:).
Będąc w Polsce? Wrocław a nie jakiś f**** Breslau.
Ale wybacz anchel ... to wątek zdjęciowy a nie lingwistyczny. Widać taka moda ... Breslau Breslau... uber alles...
:|
ok ja nie ciągne tematu ze swojej strony WROCŁAW PONAD WSZYSTKO! a niech ktoś K... napisze Nowy Jork:) pozdro Panowie i zero ciśnień:twisted:
JEst świetne. Zwłaszcza kadr... no i czuć ten fckin' cold :D
malasana
10-02-2009, 09:38
Bardzo dobre zdjecie. Masz ogromny talent do robienia swietnych fotografii z pozornie nieciekawych motywow - tylko pozazdroscic.
Będąc w USA ? New York. Będąc w ChRL? 北京( shaolin - jak to sie wymawia - be jin? :twisted:).
Będąc w Polsce? Wrocław a nie jakiś f**** Breslau.
Ale wybacz anchel ... to wątek zdjęciowy a nie lingwistyczny. Widać taka moda ... Breslau Breslau... uber alles...
:|
北京 běijīng bejdżin' [takie ng jak w f*cking ;) ;)], nie znam sie na slownikowym zapisywaniu fonetyki :mrgreen:
Wroclaw przez wiekszosc czasu swojego istnienia byl Breslauem ;) Maciej nie ma co sie denerwowac, we Wroclawiu jak ktos powie Breslau to nikt afery nie robi, a przynajmniej nie zauwazylem takiego zjawiska przez 21 lat mojego mieszkania tam :razz:
I tak jak wspomniales - to watek foto, nie lingwistyczny, ten temat mozemy zloic na GG ;) ;)
Bardzo udane, super kadr i obróbka.