PDA

Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] stół obfitości - czyli karmienie zmysłów

Phoenix
09-02-2009, 16:43
miałem już od dłuższego czasu ochotę na bardziej "pojechaną" sesję. Pierwotnie myslałem o tytule dla niej ze względu na jej kolory i światło "paintings" , ale tytuł już się zdeaktualizował ;)
modelki : Maria Gaca i pomagająca nam Andiuel :)
życzę smacznego...upss miłego oglądania chciałem rzec ;)

http://img10.imageshack.us/img10/9397/setsmalllw3.jpg

altrey
09-02-2009, 18:02
Witam

Zaraz sie posypie :)

Bardzo cenie sobie twoj post-processing.

POzdrawiam
Pawel

Pershing
09-02-2009, 18:21
Wow, jestem pod wrażeniem, super secik, obróbka oczywiście w Twoim stylu, pomysł przedni, ode mnie 5 stars

Siupes
09-02-2009, 18:26
sliniak powinienes dolaczac ;)
jedyne zle co moge powiedziec to ze 6 zdjec to troche za dlugo jak dla mnie.

Fr@ntz
09-02-2009, 19:33
osz w dziuplę - liczyłem na coś dobrego, ale opad szczeny zaliczyłem koncerowy. Piękny secik, który trzeba oglądać na pełnym ekranie, obróbka przepiękna. Masz może jeszcze kilka takich "smakołyków"?

sailor
09-02-2009, 19:35
tytuł już się zdeaktualizował ;)
nie martw sie .. tobei zdezaktualizowal sie tytul a mi wlasnie zdezaktualizowala sie sesja, zeby bylo weselej czesc fot juz zrobiona czekala na poprawki :D tak to jest ajk sie za dlugo czeka :D
stara dobra zasada - jak masz pomysl na zdjecia - masz jakies 2-3 miesiace zanim zrobi go ktos inny :D
ladna robota - gratulacje dla zespolu.

jacek.gold
09-02-2009, 19:42

skoro Sailorowi się podoba to nie wypada krytykować :(
mi też się podoba i nie umiałbym pewnie takiej zrobić ale dwie niewielkie rzeczy mnie irytują
1 skóra modelki na udzie (przedostatnie zdjęcie nad ananasem)
2 kolor koszuli na ostatnim bo zrobiła się nagle bura

a poza tym cudo :)

Phoenix
09-02-2009, 20:31
nie martw sie .. tobei zdezaktualizowal sie tytul a mi wlasnie zdezaktualizowala sie sesja, zeby bylo weselej czesc fot juz zrobiona czekala na poprawki :D tak to jest ajk sie za dlugo czeka :D
stara dobra zasada - jak masz pomysl na zdjecia - masz jakies 2-3 miesiace zanim zrobi go ktos inny :D

no sorki Piotrze, gdybym wiedzial....szczerze - to u mnie od pomysłu do realizacji jeno 2-3tyg mineły :).....co do kolorów uda itp...wszystkie foty winietowane - stad może ten cien...ale popatrze, jak bedzie ładniej to poprawię - kolor koszuli tez jeszcze raz sprawdze :)
dzięki za opinie...warto sie starać :)...duzo zawdzięczam modelkom, naprawdę wspaniałe mi się trafiły, jedna do tego uzyczyła mieszkania z tak pięknym światłem, więc foty praktycznie "same" się robiły :)...a propos obróbki - wbrew pozorom bardzo prosta jeden filtr nik pro silver + jeden z nik pro color oba na 50% krycia (filtry to antique plate I + bleach bypass...reszte sami kombinujcie - znaczy dopasowujcie ustawienia filtrow :)

Nikuś
09-02-2009, 22:50
Przyjemnośc wielka obejrzec takie zdjęcia

.

Otiv
09-02-2009, 22:58
osz w dziuplę - liczyłem na coś dobrego, ale opad szczeny zaliczyłem koncerowy. Piękny secik, który trzeba oglądać na pełnym ekranie, obróbka przepiękna. Masz może jeszcze kilka takich "smakołyków"?

ja myślałem że to jakiś gniot, bo wszyscy forumowicze ze starszym stażem umieją zamieścić foty. ale w ten link warto wejść :

http://img10.imageshack.us/img10/9397/setsmalllw3.jpg

cinek85
09-02-2009, 23:51
No to żeś mnie człowieku posadził na podłogę... Tyłka ruszyć nie mogę sprzed ekranu, a jutro miałem w ciepłe kraje lecieć :P
Mistrzostwo świata.
Pozdrawiam.
MF

tomekudla
09-02-2009, 23:55
Świetna robota!! Bardzo pojechana sesja:) Ze smakiem - dosłownie i w przenośni.

sailor
10-02-2009, 01:52
no sorki Piotrze, gdybym wiedzial....szczerze - to u mnie od pomysłu do realizacji jeno 2-3tyg mineły :).....
spokojnie :D zmotywowales mnie do kopniecia paru pomyslow do przodu zanim je zobacze w innym wykoanniu :D
w przeciwienstwie do niektorych ja tam bardzo sie ciesze z udanych kadrow szeroko rozumianej konkurencji, albo raczej kolegow po fachu :)
ps. mam nadzieje ze w koncu uda nam sie cos wspolnie pstryknac :D daleko nie mamy

fast_fashion
10-02-2009, 08:59
smakowicie :) gartuluję

AMI
10-02-2009, 11:02
Trzy ostatnie zdjęcia są poprostu świetne. Gratuluje pomysłu i wykonania. Słodko wyszło i drapieżnie. Dobre połączenie :)

Pozdrawiam,
AMI

sebah
10-02-2009, 11:07
sliczne :)

Locter
10-02-2009, 21:15
Bardzo mi się podobaja kadry i kolorystyka.

malita
11-02-2009, 13:23
Bardzo mi sie podoba, szczególnie kolorystyka, plastyka - jestem ciekawy jak można uzyskać tak pastelowy kolor ? przez podbicie iso i dobrane światło z softboxu czy pp odpowiedni ? Brakuje mi też pokazania drugiej modelki na której są owoce, coś dobrze zgranego z 1 planową modelką ale to tylko moje wrażenie, bardzo ładne zdjęcia.

Ridrick
11-02-2009, 14:28

Hmm sailor zrob sesje. W sumie to fajnieby bylo zobaczyc
ten sam pomysl zrealizowany przez innego fotografa.
Przynajniej ja bym chetnie cos takiego zobaczyl.

Phoenix oczywiscie zdjecia super.

MikeP
11-02-2009, 14:58
swietne

piqsell
12-02-2009, 00:54
jedynie gratulować pozostało.
pozdrawiamy
nat. er.

FunBoy
17-02-2009, 21:15
ktos tu krawat w trakcie zmienil ;)