Zobacz pełną wersję : Plener - Stare budynki fabryczne
winterfresh74
09-02-2009, 16:21
Witam,
Czy ktoś może wie gdzie można znaleźć i ewentualnie swobodnie, bezpiecznie wejść do starych fabryk najlepiej w okolicach Warszawy ewentualnie tak do 150 km.
Oczywiście jeżeli są strzeżone to może można opłacić się za wpuszczenie na teren hali.
Nie wiem czy ktoś może próbował w Ursusie ?
Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi.
W Warszawie przy ulicy Prądzyńskiego są piękne, olbrzymie, opuszczone i super fotogeniczne budynki. Wejście przez płot w miarę łatwe. Nie fotografowałem bo śpieszyłem się na targi, także więcej nie doradzę. Gdzieś na forum były już czyjeś zdjęcia.
Skoro lubisz ruiny zerknij tu: http://eksplorator.mojeforum.net/forum-vf4.html (http://eksplorator.mojeforum.net/)
KKorzeniowski
21-02-2009, 01:32
Na Starych Świdrach na Tarchominie spróbuj, tam się chyba da wejść, mniej lub bardziej legalnie ;) - na rajdzie Barbórki wpuszczali bez problemu, a jak jest na codzień - nigdy nie próbowałem poza rajdem, ale może Tobie się uda.
Tak na marginesie - jeśli oficjalnie nie można, to podpowiem, że płot w wielu miejscach nie jest w rewelacyjnym stanie ;)
winterfresh74
25-02-2009, 13:03
Wielkie dzięki za informacje
jarzab11
27-02-2009, 09:42
Witam,
Czy ktoś może wie gdzie można znaleźć i ewentualnie swobodnie, bezpiecznie wejść do starych fabryk najlepiej w okolicach Warszawy ewentualnie tak do 150 km.
Oczywiście jeżeli są strzeżone to może można opłacić się za wpuszczenie na teren hali.
Nie wiem czy ktoś może próbował w Ursusie ?
Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi.
www.opuszczone.com polecam stronkę zarówno pod względem fotograficznym jak i informacyjnym. W okolicach Warszawy jak i w samej Warszawie sporo tego.
winterfresh74
02-03-2009, 13:08
www.opuszczone.com polecam stronkę zarówno pod względem fotograficznym jak i informacyjnym. W okolicach Warszawy jak i w samej Warszawie sporo tego.
Dzięki to jest to czego szukałem......