Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] red hot chili 2 :)
jeszcze nie szuflada ale z racji tego ze sprzet w serwisie cos jeszcze z ostatnich sesji :
http://psychodelic.org/~sailor/forum/s_DSC_6302.jpg
kubalmar - wlasnie chodzilo o to by "kuszaca" byla brunetka a "kuszona" blondynka :D
a aparat nawalil po ... dalszym ciagu tej sesji :D:D:D
trzeba kupic uszczelniana puche :) a foto very hot :) bardzo bardzo...
Marek Urbanowski
08-08-2006, 22:49
smakowite i ostre zarazem to foto...pogrzeb jeszcze w szufladach :D
BlingBling
08-08-2006, 22:51
no i to jest to! o wielelepsze od 1 i zero przepalen :D kurde nie mam co palcem pokazac :lol:
Marek Urbanowski
08-08-2006, 22:56
no i to jest to! o wielelepsze od 1 i zero przepalen :D kurde nie mam co palcem pokazac :lol:
ja dobrze poszukasz to pewnie coś się znajdzie :D
Zboczeńcy ;)
Fotka fajna, ale dla mnie trochę abyt jasna :)
fajne zdjecie, porownywalne z tym pierwszym :D
przynajmniej tematycznie;)
a co bys powiedzial na minimalnie przyciemnienie Pani brunetce nosa, co by sie z podobna moca odcinal od tla jak Pani blondynce?
nie podobają mi się pazurki brunetki. Przy takim oświetleniu, które tu mi bardzo pasuje (z uwagą Gliseka) wyszły jak z żałobą za paznokciami
Niedzwiedz
10-08-2006, 10:58
no co tu gadac jestes mistrzem :)
nie podobają mi się pazurki brunetki. Przy takim oświetleniu, które tu mi bardzo pasuje (z uwagą Gliseka) wyszły jak z żałobą za paznokciami
zapomnialem ich zmienic na czerwone.. na odbitce sa zmeinione i wygladaja lepiej :D .. co do przyciemniania noska .. mi sie podoba jaki jest i u mnie sie odcina od tla, ale odrobina przyciemnienia na pewnoe by nie zaszkodzila
co tu gadac jestes mistrzem
prosze cie .. nie przy ludziach .. :D
Świetne. Podoba mi się, że udało Ci się świetnie przedstawić to co zamierzyłeś. Aż chce się zobaczyć kolejne w serii. Wykonanie prawie perfekcyjne (szczegóły wspomniane wyżej oraz nienajmocniejszy kadr, ale jednocześnie ciężko o inny).
Leon13th
14-08-2006, 11:38
W końcu coś mi się spodobało,nie za gorąca tam wam było :lol:
Oświetlenie w sam raz,można by minimalnie przyciemnić nosek brunetce i przyciemnić bliki na chili.