Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Motorowej sesji cd...
Marek Urbanowski
08-08-2006, 15:57
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img159.imagevenue.com/img.php?image=45000_aaggaa_318lo.jpg)
BlingBling
08-08-2006, 15:58
mmm... callkiem calkiem... przyjemnie :))
Marek Urbanowski
08-08-2006, 16:15
nie otwiera się to może link.. http://img159.imagevenue.com/img.php?image=45000_aaggaa_318lo.jpg
A gdzie foto :?:
Nic nie widze :(
Marek Urbanowski
08-08-2006, 22:15
już jest:)
Marek Urbanowski
08-08-2006, 22:27
dz :D
BlingBling
08-08-2006, 23:14
dziwne... jakies pare minut po wrzuceniu zdjecia przez YOZ'a widzialem zdjecie i do tego skomentowalem :D :lol:
swiatlo super, modelka super, sceneria super, nie podoba mi sie ciecie i agresywna mina modelki ..
z ciekawosci .. kopalnia biala gora? :)
Marek Urbanowski
09-08-2006, 15:38
swiatlo super, modelka super, sceneria super, nie podoba mi sie ciecie i agresywna mina modelki ..
z ciekawosci .. kopalnia biala gora? :)
Zacznę od końca: miejsce sesji kopalnia Biała Góra,cięcie kwestia gustu...natomiast agresywna mina modelki moim zdaniem jak najbardziej na miejscu :D
Niedzwiedz
09-08-2006, 16:02
super !!! podoba mi sie bardzo
Zacznę od końca: miejsce sesji kopalnia Biała Góra
swietne miejsce na plenerek :D musze sie kiedys wybrac w rodzinne strony
cięcie kwestia gustu...natomiast agresywna mina modelki moim zdaniem jak najbardziej na miejscu :D
racja .. zarowneo ciecie jak i mina .. kwestia gustu :) .. ale jest dobrze i obyb tak dalej :)
Swietne foto :-)
Opowiesz moze troche o swietle? - ciezko jest zapanowac nad odpowiednim oswietleniem modelki w pelnym sloncu - a tutaj wyszlo relwelacyjnie :-)
Marek Urbanowski
09-08-2006, 20:37
Swietne foto :-)
Opowiesz moze troche o swietle? - ciezko jest zapanowac nad odpowiednim oswietleniem modelki w pelnym sloncu - a tutaj wyszlo relwelacyjnie :-)
Może to dziwnie zabrzmi,ale technicznie nie jestem asem.Mierzę światło punktowo i raczej wychodzi. Trzeba wykonać kilka prób i wprowadzać korekcję,jednak pomiar puktowy moim zdaniem jest najbardziej wiarygodny.
Panowie, trochę więcej gołego ciała w parze z motorem i już super zdjęcie z super światłem, które się okazuje najzwyklejszym słońcem... a ciałko nienaturalnie gładkie - plastikowe.
Niedzwiedz
10-08-2006, 09:52
YOZ, a to twoja honda ?!
Wulgarność, wulgarność i jeszcze raz wulgarność. Wobec tej wulgarności zdjęcia nie da się objektywnie ocenić.
Nie na mój gust...
Marek Urbanowski
10-08-2006, 22:21
Wulgarność, wulgarność i jeszcze raz wulgarność. Wobec tej wulgarności zdjęcia nie da się objektywnie ocenić.
Nie na mój gust...
Już dawno się tak nie ubawiłem.....dzięki za komentarz :twisted:
[ Dodano: Czw 10 Sie, 2006 ]
YOZ, a to twoja honda ?!
Niestety nie....
[quote=swiatlo]Wulgarność, wulgarność i jeszcze raz wulgarność. Wobec tej wulgarności zdjęcia nie da się objektywnie ocenić.
Nie na mój gust...
Już dawno się tak nie ubawiłem.....dzięki za komentarz :twisted:
Rzeczywiście przesadziłem. Charakter tej pani zdecydowanie nie w moim guście, więc taka pierwsza moja reakcja.
Sorry...