Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Przed siebie
Dziś kwadratom mówimy nie ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img9.imageshack.us/img9/9241/onewayticketxs1.jpg)
ile razy probuje cos pozytywnego napisac, to zawsze tylko negatywy mam w glowie :(
wiec:
tytul nietrafiony
za duzo sie dzieje
za to ruina przednia,
nie przejmuj sie, pewnie tylko ja tak mam :)
ps. swietne zdjecia na stronie.
Co do tytułów to mz jest takie, że się z nimi nie dyskutuje, tak jak i z komentarzami na temat modelki...Za dużo się dzieje ? To faktycznie dziwne jakieś :)
bo sie jakiegos goscia zapychajacego przez pole spodziewalem gdzies na horyzoncie, ale to pewnie moja wyobraznia zbyt kolorowa :)
poza tym 50% dolu plus 70% prawej gory prztlacza tych gosci za bardzo.... oczywiscie moim zdaniem
borregaard
07-02-2009, 20:36
Jeśli się nie podooba..mówimy(piszemy),ze nie....Odsyłanie do strony,że niby to wpadka na tle........spoko,loko..skocz po piwo...:mrgreen:..." A tytuł..? .......
...."Za sobą...":mrgreen:
Fajna fota...
Jeśli się nie podooba..mówimy(piszemy),ze nie....Odsyłanie do strony,że niby to wpadka na tle........spoko,loko..skocz po piwo...:mrgreen:..." A tytuł..? .......
...."Za sobą...":mrgreen:
Fajna fota...
nie wiem czy do mnie pijesz z tym jakims odsylaniem do strony?
tak sobie myslalem ze jak klepne na 2000 zdjec fajna fota to bede mial ponad 3000 postow... wow, ciekawe jaki jest rekord.
sorry calme za smietnik, ale pewnie nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :)
ruine znam i modeli też :D , uciąłbym dół , dodał zafarb
borregaard
07-02-2009, 21:38
nie wiem czy do mnie pijesz z tym jakims odsylaniem do strony?
tak sobie myslalem ze jak klepne na 2000 zdjec fajna fota to bede mial ponad 3000 postow... wow, ciekawe jaki jest rekord.
sorry calme za smietnik, ale pewnie nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :)
Andrzeju,nie piję,bo nie mam....a iść się nie chce..:mrgreen:
To było natury ogólnej.......więcej luzu..please..
Lubię pisać....niedobrze..?
borregaard - bardzo dobrze, po prostu ci czasu zazdroszcze :)
no i nadal nie wiem o co chodzi z tym odsylaniem, po prostu wszedlem na jego strone i stwierdzilem ze pare zdjec mi sie podoba z paru jakie widzialem.
jak widzisz ja tez lubie pisac :)
a poza tym, to jak juz pisze ze mi sie nie podoba, to przynajmniej chce uzasadnic, sam nie wiem po co w sumie :confused:
borregaard
07-02-2009, 22:14
borregaard - bardzo dobrze, po prostu ci czasu zazdroszcze :)
no i nadal nie wiem o co chodzi z tym odsylaniem, po prostu wszedlem na jego strone i stwierdzilem ze pare zdjec mi sie podoba z paru jakie widzialem.
jak widzisz ja tez lubie pisac :)
a poza tym, to jak juz pisze ze mi sie nie podoba, to przynajmniej chce uzasadnic, sam nie wiem po co w sumie :confused:
OK...Ok....no tak to wyszło...:mrgreen:
Ale zwalimy na Piotrka,bo ....w końcu On daje takie foty......:mrgreen:
uzasadnienia sa dobre bo mozna wyciagnac wnioski i poprawic co nieco na przyszlosc :)
(...)
I to się chwali... bo są w tym dziale tacy, co to choć mają wiedzę i niektórzy nawet uznają ich za mistrzów fotografii - szczędzą uwag i rad dając pojedyncze * w wątkach.
Calme - jakoś niespecjalnie podoba mi się ten kadr... Tak sobie myślałem czy nie lepiej by było kadrować nieco powyżej tego cienia na dole i dać więcej góry, w kwadrat rzecz jasna ;)
Dzięki wszystkim za uwagi....co do kadru zostaje przy tym co jest - droga dla mnie jest tu najważniejsza w odniesieniu do tytułu pracy
Dzięki wszystkim za uwagi....co do kadru zostaje przy tym co jest - droga dla mnie jest tu najważniejsza w odniesieniu do tytułu pracy
O faktycznie ... nie zwróciłem uwagi na tytuł :oops:
i dobrze, w koncu to twoje zdjecie a nie nasze :)
borregaard
07-02-2009, 22:35
Sorry,ja daje w....kupie(fuj..)...najwyżej 4,nie chcę generować postów...i po jednej nie wypada.....:mrgreen:
Liczyłem na coś z większym rozmachem... :D kufa, narzekam ostatnio...
Liczyłem na coś z większym rozmachem... :D kufa, narzekam ostatnio...
:mrgreen: