Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] masa upadłości...
Piotr_ek
04-02-2009, 23:01
Witam
szuflandia...
odlewnia Ursus :P
http://s4.zapodaj.net/images/56955889.jpg
THX
:)
Fajna masakra. Bardzo przyjemne zdjęcie ;-)
Kadr super. Piękne niebo.
Choć nie za dużo czerni w cieniach? Poza tym białe obwódki z lewej strony dachu i wokół okna tego najbardziej z lewej strony. Choć może to mój ekran oszukuje.
Zdjęcie na pewno zwraca na siebie uwagę i zastanawia.
Marcin T
04-02-2009, 23:07
Jak po eksplozji ;)
Podoba mi się.
moonrage
04-02-2009, 23:08
fajna miejscówka, prawie jak Ukraina, podoba mi się kadr.
Dobre. Trafia.
W tej wersji trochę Czarnobyl przypomina... W sumie Ursus też po katastrofie...
o zesz Ty !!! pojechałes - podoba mi sie to miejsce po jadrowej eksplozji :-D
Dla mnie rewelacja.
Takie klimaty uwielbiam.
Dawno nie widziałem takiego klimatu + kolorki :)
Naprawdę świetne foto.
borregaard
04-02-2009, 23:15
No pewnie,że ekstra...!
Nie wybrzydzam,bo nie ma praktycznie na co...
Rewelacja, bardzo ładnie i ciekawie wyeksponowane :-D Kolorki jak najbardziej :-)
Ciut za mocno pojechałeś z ostrzeniem. Widać skutki na krawędziach słupów betonowych po lewej ;)
Cały czas się zastanawiam, czy te szyby są takie niebieskie, bo odbija się w nich niebo...? Normalnie masakra - jak znalazł okładka na konkretną płytę.
Swego czasu było co pofocić. Świetnie uchwyciłeś.
podoba się, choc ja bym nie pojechala tak gleboko z kontrastem na dole. no ale to wlasnie potęguje poczucia katastrofy.
Lublin... ech, ladne miejscowki przegapilam w miescie rodzinnym, tak patrze i patrze, i az mi szkoda ze wybylam :)
Piotr_ek
05-02-2009, 02:02
Choć nie za dużo czerni w cieniach? Poza tym białe obwódki z lewej strony dachu i wokół okna tego najbardziej z lewej strony. Choć może to mój ekran oszukuje.
Kulten słuszna uwaga - ciachnąłem się na którejś z warstwie...
Cały czas się zastanawiam, czy te szyby są takie niebieskie, bo odbija się w nich niebo...?
nothing obawiam się, że to nie jest szkło lecz jakaś blacha polakierowana na niebiesko...
Ciut za mocno pojechałeś z ostrzeniem. Widać skutki na krawędziach słupów betonowych po lewej
tomcat bracie to jest chyba z 10 warstw, foto niczym cebula stąd ten syf... ale wiesz, że lubię eksperymentować z obróbką :P
Mocne kontrasty... 10 warstw powiadasz... ale imienia na Marcin nie zmienisz ? ;)
Piotr_ek
05-02-2009, 02:11
Mocne kontrasty... 10 warstw powiadasz... ale imienia na Marcin nie zmienisz ?
Rodzice by się mogli na mnie obrazić :)
malasana
05-02-2009, 08:00
No coz, moim zdaniem swietna ta skomplikowana obrobka. A i kadr ciekawy. Efekt - bardzo dobre zdjecie.
świetne zdjęcie, odważna dobra obróbka.
borregaard
05-02-2009, 10:52
Czemu tak jest,że zdjęcia poprawne dostają po 4 i 5 gwiazdek,mówię to ogólnie,niekoniecznie o obecnie wystawionych,a zdjęcie Piotr zsługujące na uwagę,ciekawie zrobione,interesujące,nietuzinkowe ...do tej pory nie ma nawet trzech,a wszystkim praktycznie bardziej niż się podoba...?
4*
Dzieje się nieźle. Podoba mi się. Ostro, ale nie za ostro
wojtek6308
05-02-2009, 19:13
Świetnie pokazane :-D kadr, kolorki i obróbka bardzo mnie się
podobają.
Naprawiłem błąd - znalazłem Twoją pierwszą fotkę w temacie masy upadłości ;) :)
Też niezłe, ale drugie bardziej mi się podoba.