Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] nieco pod górkę...
Piotr_ek
04-02-2009, 21:43
Witam
szuflandia...
ruiny w Olsztynie...
http://img213.imageshack.us/img213/417/dsc2825filteredfl4.jpg
THX
:)
Piter a przytnij tak prawą nieco zaraz za tym kamykiem mniejszym -mz ciekawiej :) Chmurka kolo wiezy dodala uroku. Musimy sie tam wybrać kiedyś na jakiś wschód albo zachód :)
Piotr_ek
04-02-2009, 21:50
ver.2
http://img26.imageshack.us/img26/3653/beznazwy1gx1.jpg
Musimy sie tam wybrać kiedyś na jakiś wschód albo zachód
Kawałek drogi jest ale myślę, że gdybyśmy trafili na dobre światło to mogło by być ciekawie... :)
No nie ma co ciekawie pokazałeś ten .. komin :) Za Calme nożyczki by się przydały do eksperymentów, fotki tym nie popsujesz.
ładne kolorki, nietuzinkowy kadr - :-D
borregaard
04-02-2009, 22:07
Dałeś więcej koloru na drugim...?
Andrzeju na moim wyswietlaczu jest tak samo tylko cięte za radą Calme
malasana
04-02-2009, 22:36
Bardzo ladne, podoba sie. Swietny kolor i kadr.
Marbed druga fota ma leciutko wieksza saturację, trawa jest bardziej przysaturowana, wieza jest troszeczkę bardziej kremowa , fotka robi wrazenie ocieplonej - niech Piotr sie wypowie być moze przyciecie zmieniło trochę układ swiateł :-D
U mnie 2 zdjęcie jest bardziej nasycone - widać to na niebie -tak jakby było podbite saturacją albo krzywą....
Idealnie oddałeś miejsce. Bardzo podoba mi się tekstura trawy i jej ostrość.
Upadlosc wygrywa z wielkim hukiem.
Ups, Sorry zassałem na pulpit i porównałem. Faktycznie zwracam honor Andrzej.
moje nozyczki pojechalyby po niebie :)
Piotr_ek
05-02-2009, 02:05
Ano dałem - nic Waszej uwadze nie umknie :)
ładnie minimalistycznie, chciałbym to zobaczyć w b&w
alfabravo
05-02-2009, 18:07
"W filmie polskim, proszę pana, to jest tak: nuda... Nic się nie dzieje, proszę pana. Nic. Dialogi niedobre... Bardzo niedobre dialogi są. W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. (...) To jest. po prostu dłużyzna, proszę pana."
Tak jakoś mi ten cytat do zdjęcia pasuje.
"W filmie polskim, proszę pana, to jest tak: nuda... Nic się nie dzieje, proszę pana. Nic. Dialogi niedobre... Bardzo niedobre dialogi są. W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. (...) To jest. po prostu dłużyzna, proszę pana."
Tak jakoś mi ten cytat do zdjęcia pasuje.
ja sie nie zgadzam i z opinią o polskim filmie, jak również o fotce - w dziale sport sie dzieje ,w dziale sport !!! - w krajobrazie z reguły jest bardzo spokojnie
Firefighter
06-02-2009, 13:06
Dobre ujęcie - szkoda że tylko jedno :) .. czekamy na kolejne - bo samo miejsce dobre do pstykania jest - miałem okazję tam pstykać kiedyś -
Ciekawy kadr - dobre kolorki - na plus :)