Zobacz pełną wersję : Sigma 70-300 i Wrocław
Krzysi3k
04-02-2009, 17:57
Witam, mało się udzielam na forum ale sporo czytam, chciałem napisać na Grupie GKJ ale nie mam tam dostępu. Mam prośbę do kogoś z Wrocławia, kto ma obiektyw SIGMĘ 70-300 f/4-5.6 . Po prostu chciał bym z tą osobą wejsć w kontakt i na kilka zdjęc podpiąc go do swojego D40. Noszę się z kupnem tego obiektywu i chciał bym "pomacać" go osobiście przed zakupem. Testy w necie poczytałem, wiem że sprzęt nie jest rewelacyjny ale za tak małe pieniądze trudno o coś lepszego. Jeśli ktoś był by chętny, żeby w dogodnym dla niego czasie i miejscu skorzystał z udostępnienia szkiełka, to będę wdzięczny :)
cybanthus
21-02-2009, 12:38
z podpisu wnioskuje że zdecydowałeś się kupić tą sigmę, ja się właśnie zastanawiam (motyw to głównie cena...,
można prosić o kilka uwag jak się sprawuje?
Krzysi3k
21-02-2009, 12:52
z podpisu wnioskuje że zdecydowałeś się kupić tą sigmę, ja się właśnie zastanawiam (motyw to głównie cena...,
można prosić o kilka uwag jak się sprawuje?
http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=87950 tu jest cały wątek dotyczący wyboru, narazie ze szkłem nie wychodziłem z domu to trudno jednoznacznie wyrazić 100% opinii. Po próbach domowych jestem zadowolony. Jutro idę na małe ściganko samochodowe to może coś pokażę. Narazie jestem zadowolony biorąc oczywiście pod uwagę stosunek jakości do ceny
maver_79
21-02-2009, 13:21
Jutro idę na małe ściganko samochodowe to może coś pokażę. Narazie jestem zadowolony biorąc oczywiście pod uwagę stosunek jakości do ceny
:)
A, że tak zapytam kolegę z WRC.
Jakieś ściganko jest jutro?? Można wiedzieć gdzie?
Pozdr
MaVeR
Krzysi3k
21-02-2009, 13:28
Tor na Rakietowej, III Część Zimowego Grand Prix Wrocławia (cały cykł ma IV częsci) początek o 9 rano a koniec o 16