Zobacz pełną wersję : Amelka
Amelka
1
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img21.imageshack.us/img21/7039/amelkajh0.jpg)
ludzie .. macie dzial "albumowa" .. nie zasmiecajcie wszelkich innych ..
Naithsabes
04-02-2009, 17:46
Fakt, do albumu w sam raz:)
ludzie .. macie dzial "albumowa" .. nie zasmiecajcie wszelkich innych ..
a ja proponuje w nagłówku forum napisać "tylko dla mistrzów" reszta wara od forum z pseudo pstrykami , zaczyna się tu troche ludziom w głowach przewracać.Dla jednych to zdjęcie jest śmieciem dla autora może być dobre tak więc trzeba to uszanować i zgłosić post do moderatora żeby przenisół jak dział niby nieodpowiedni a nie stroszyć piórka i się nadymać.Portret jest portret a czy lepszy czy gorszy to już kwestia gustu od cudów studyjnych i pieszczoch fotograficznych jest dział galmour a skoro dział portret to też wyższa półka fotograficzna wystarczy te działy połączyć , zablokować i udostępnić dla wybrańców losu.
zaczyna się tu troche ludziom w głowach przewracać.Dla jednych to zdjęcie jest śmieciem dla autora może być dobre i trzeba to uszanować i zgłosić post do moderatora żeby przenisół jak dział niby nieodpowiedni a nie stroszyć piórka i się nadymać.
wez facet wyluzuj bo ci zylka peknie ...
nie po to sa dzialy zeby wrzucac jak leci. zawsze bylem za tym zeby zdjecia kiepskie technicznie ladowaly w dziale "ucze sie" .. niestety to nie przeszlo.
jak ktos koniecznie chce sie pochwalic sliczna coreczka synkiem z umazana soczkiem buzka czy rownie ambitna fotografia to niech to robi w konkretnym do tego dziale.
nie wiem czy zauwazyles ale to forum FOTOGRAFICZNE a nie fotka.pl i bez wzgledu na twoje kretynskie uwagi nadal bede walczyl o to by pojawialy sie tu zdjecia nad ktorymi autor chocby odrobine pomyslal.
bez odbioru.
kretyńskie uwagi to może ty uprawiasz od jakiegoś czasu i wybacz ale mam takie samo prawo tu pisać jak ty i zacznij szanować ludzi bo bez nich będzie ci kiepsko :)
bez odbioru
kretyńskie uwagi to może ty uprawiasz od jakiegoś czasu i wybacz ale mam takie samo prawo tu pisać jak ty i zacznij szanować ludzi bo bez nich będzie ci kiepsko :)
bez odbioru
to ze masz tu prawo pisac (niestety) jest oczywiste, aczkolwiek nei zmienia to faktu jakosci tych wypowiedzi
rozumiem ze to oszacunku do pisales w stosunku do swojej osoby? bo nie zauwzylem bym w jakikowiek sposob obrazil autora watku. wiec odpowiem ci jedynie ze na szacunek zas podobnie jak na dostanie w pysk - trzeba zasluzyc.
hm, nie pomysleliście jak się teraz autor czuje. po co dyskusja na taki temat?
W zalezności od poziomu zaawansowania dla kogos to może byc udane bardzo zdjęcie, a dla kogo innego zwykły album.
Światło niezauważalne, co jest plusem i minusem :-D
Dziewczynka naturalna, ale by to było bardziej artystyczne zdjęcie brakuje zadbania o szczegóły. Np uczesanie, przypadkowy gest - nie jest na plus.
dzięki wszystkim
Chętnie wysłu****ę wszystkich opinii z tego powodu wstawiam fotki
Nie pomyślałem o że fotka pasuje bardziej do innego działu. Może dlatego ze nie lubię szufladkować fotografii.
Fotka jest okolicznościowa bo tak faktycznie powstała. A o dziale decyduje zamysł autora a nie poziom fotografii. Zawsze można napisać ze jest zła.
Modelka szukała kontaktu z fotografem. W dziecinny sposób próbując pozować. Wydało mi się to interesujące.