PDA

Zobacz pełną wersję : Przegrody na rzepy do plecaka?

xolox
02-02-2009, 22:41
Zakupiłem plecak (Dakine Sequence) i wszystko jest pięknie i ładnie, plecak jest super, jest tylko jedno małe ALE.
W komorze przeznaczonej na apatat i pozostałe graty jest jak dla mnie za mało przegródek.
Wpadłem na pomysł żeby takie przegródki po prostu dokupić, przekopałem Alledrogo w poszukiwaniu takowych przegródek i nic :-?
Może ktoś z Was słyszał, widział, wie gdzie coś takiego zdobyć?
Wdzięczny będę za wszystkie sugestie

xolox
03-02-2009, 16:36
Naprawdę nikomu, nigdy, nie zabraklo tych dostarczonych przez producenta przegód?

papajpo
03-02-2009, 16:40
Chyba nie wymagający jesteś. Weź te małe graty na które chcesz przegródki wsadź sobie do woreczków lub czegoś w tym rodzaju i po problemie nie będą latać a i przegródek więcej ci nie będzie potrzeba.

tml
03-02-2009, 17:20
Naprawdę nikomu, nigdy, nie zabraklo tych dostarczonych przez producenta przegód?

mi zabrakło w mission photo, więc przełozyłem przegródki ze strarej torby do plecaka

dodam, że to jest uniwersalne rozwiązanie i działa z każdą parą toreb/plecaków ;)

markB
03-02-2009, 18:25
Takie przegrody można ściągnąć od producenta. Tylko większe sklepy (i to w USA lub GB, a nie w Polsce) mmiewają je na magazynie (np. http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=NavBar&A=search&Q=&ci=4382, http://www.bhphotovideo.com/3results/controller/home?O=search&A=search&Q=&ci=11888&sb=bs%2Cupper%28ds%29&sq=asc&atl=%2CBrand_Kata.
Ceny raczej zniechęcające, bardziej opłaca się wydobyć coś ze starego plecaka, jak wyżej radzi kolega.

xolox
03-02-2009, 21:15
mi zabrakło w mission photo, więc przełozyłem przegródki ze strarej torby do plecaka

Oj jak bym miał stary plecak to by wszystko było ok - niestety to pierwszy ;)

Takie przegrody można ściągnąć od producenta. (...)
Ceny raczej zniechęcające, bardziej opłaca się wydobyć coś ze starego plecaka, jak wyżej radzi kolega.

Dzięki dobrze wiedzieć, że jednak ktoś coś takiego produkuje - ceny faktycznie odpychające:(
Problem jednak chyba się rozwiązał - jeden "forumowy" kolega ma kilka zbędnych ;)

tml
03-02-2009, 22:03
a pare postów niżej ludzie piszą o plecaku za 20 pln z biedronki.
kup tanią torbę lub plecak i wyjmij inserty. tak będzie najprościej :)