Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Opuszczone laboratorium
Witam,
Eksploracje w zrujnowanym i opuszczonym laboratorium...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)
.
Ciekawe zdjęcie, jeszcze ciekawsza obróbka. SUPER!
malasana
02-02-2009, 20:49
A ja dla odmiany jestem calkowicie na nie. Ze wzgledu na sposob obrobki, dla mnie przekresla ona to zdjecie. A szkoda, bo kadr mogl byc ciekawy.
borregaard
02-02-2009, 22:57
Za miękko,dziwnie,pachnie czymś...?...ale kolorki fajne...:-D
malasana
02-02-2009, 22:58
Za miękko,dziwnie,pachnie czymś...?...ale kolorki fajne...:-D
Tak, tez to czuje... fe:D
Kadr mi się podoba :)
Poproszę jeszcze WB
Kadr mi się podoba :)
Poproszę jeszcze WB
Balans bieli ? ;>
Nie dam rady zrobić teraz bo CS3 mi sie spier... niczył a na 6.0 to mi edytor tekstu przypomina...
@ Andrzej - pachnie... i to bardzo... puść wodze fantazji, poczuj to, a wtedy ta miekkość wyda się naturalna :D:D
borregaard
02-02-2009, 23:10
Balans bieli ? ;>
Nie dam rady zrobić teraz bo CS3 mi sie spier... niczył a na 6.0 to mi edytor tekstu przypomina...
@ Andrzej - pachnie... i to bardzo... puść wodze fantazji, poczuj to, a wtedy ta miekkość wyda się naturalna :D:D
Czuję,czuje,lepkie trochę...ściany bym nie dotykał......:mrgreen:
Czuję,czuje,lepkie trochę...ściany bym nie dotykał......:mrgreen:
Jakbyś dotknął to już byś się nie oderwał... :mrgreen:
malasana
02-02-2009, 23:23
Ale sprobuj pokazac to zdjecie w wersji alternatywnej:) Moze bardziej klasycznie, w kolorze?
Właśnie nie mam póki co innej (ta mi od początku pasiła więc zostawilem ;d ), a nie mam jak zrobić alternatywnej teraz bez CS3 :/
Wstawię oryginał, ale za jakiś czas, pewnie jutro, bo chcę zobaczyć co inni jeszcze napiszą o tej wersji ;)
mi sie podoba,
troche mi smaka tytulem narobiles, spodziewalem sie serii w ciezkim b&w w nastroju horrorow a tu pastelowy tunel, ale jak juz napisalem zdjecie mi sie podoba (tytul mniej ;) )