Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Mała odmiana od Kultena
By nie zrobiło się zbyt nudno i monotonnie teraz coś innego choć ciągle utrzymane w wodnym klimacie.
http://img382.imageshack.us/img382/9894/dsc3051xz3.jpg
irek6311
01-02-2009, 23:04
Extra :D
borregaard
02-02-2009, 00:00
Kulten,Ciebie wyciągnąć z miejscówki i .......katastrofa..Zasrany pomost,niebiesko i ptaki jakieś niewydarzone....:shock:.......:mrgreen:
Fajowe kolorki.B.extra:)
Powiem szczerze ze niewidzialem jeszcze nigdy podwodnego labadka...az to sie stalo...teraz :)
pozdrawiam
Kulten,Ciebie wyciągnąć z miejscówki i .......katastrofa..Zasrany pomost,niebiesko i ptaki jakieś niewydarzone....:shock:.......:mrgreen:
No, starałem się... :mrgreen:
A nurkujące łabędzie to w uk standard :-D.
borregaard
02-02-2009, 00:19
Powiem szczerze ze niewidzialem jeszcze nigdy podwodnego labadka...az to sie stalo...teraz
Jaki podwodny.....podlodowy....:mrgreen:
Ptaki wyszły ciekawie, ulotnie:) Jednak sam pomost już nie robi szału. Nie odbierz źle, to jedna z niewielu Twoich fotek która mi nie podchodzi. Pozdro
nie jest zle :-D ale .......
ale obsra... pomost. :D
nieźle ;)
Jaki podwodny.....podlodowy....:mrgreen:
..rzeczywiscie,w takim szoku jestem,ze mi az na slepia padlo :)
pzdrawiam
Nikonozaur
02-02-2009, 01:11
..rzeczywiscie,w takim szoku jestem,ze mi az na slepia padlo :)
pzdrawiam
Widzę kupę dobrej roboty. Szczególnie w okolicach pomostu. :mrgreen:
Dobrej kupy nigdy za dużo :-D.
Nikonozaur
02-02-2009, 01:14
Dobrej kupy nigdy za dużo :-D.
Kupuję to. :mrgreen:
pokupalem sie po glowie :)
No dobra, koniec wygłupów, czas na konstruktywne uwagi :) .
Pozdrawiam
a co się dzieje na lewej krawędzi zdjęcia? w lg jakiś biały punkt, w ld biała linia...jakbyś niedokładnie przyciął. czyżby obróbka nie za bardzo? :> ciut za niebiesko. czy WB jest poprawne? bo tu wszyscy tylko o jednym myślą:D jedno jest pewne. 10mm daje niesamowite możliwości...też tak chcę:)
WB jest poprawne zwłaszcza, że to zdjęcie wieczorne. Ale te białe punkty nie mam pojęcia jak się pojawiły, jakiś czas temu ich nie widziałem, zresztą nie tylko ja :???:. Qrde, sprawdziłem i faktyczne, Ciągle to zdjęcie oglądałem na białym tle i stąd moje niedopatrzenie. Ale wszyscy kupami się podniecali a takiej kuchy nikt się nie dopatrzył. Brawo erde :) .
No, starałem się... :mrgreen:
A nurkujące łabędzie to w uk standard :-D.
Zobaczyły człowieka ... usłyszały że po polsku bangla ... to i ratować się trzeba ...
:mrgreen:
To wy obsranego pomostu nie widzieliście ;)
Zdjęcie takie średnie... skupiłbym się na motywie łabędzi.
downunder
02-02-2009, 02:02
Zdjęcie jako obraz słabe, mimo, że technicznie bez zastrzeżeń. ;)
ja powiem tak. patrząc na Twoje wcześniejsze zdjęcia - robiłem wielkie WOOOOOOOOOOOOOOOOOOW i zbierałem szczękę z podłogi. A tutaj tego nie było.
borregaard
02-02-2009, 02:05
ja powiem tak. patrząc na Twoje wcześniejsze zdjęcia - robiłem wielkie WOOOOOOOOOOOOOOOOOOW i zbierałem szczękę z podłogi. A tutaj tego nie było.
Rozpadła się...? :mrgreen:
nie. tak jakby zęby się skleiły gumą do żucia. i nie opadła:)
borregaard
02-02-2009, 02:14
nie. tak jakby zęby się skleiły gumą do żucia. i nie opadła:)
Całe szczęście...:-D
Fajne ziarno wyszlo na pomoscie... :)
Marcin T
02-02-2009, 07:53
czy WB jest poprawne? bo tu wszyscy tylko o jednym myślą:D
Nie wszyscy, nie wszyscy. Mamy tu takiego jednego aptekarza :mrgreen:
jedno jest pewne. 10mm daje niesamowite możliwości...też tak chcę:)
Kup sobie, naprawdę warto.
Kulten, ty lepiej powiedz co się stało, że skałki porzuciłeś i skupiłeś się na pomoście. Wygląda mi to na polecenie odgórne :mrgreen:
Bardzo ładne kolorki. Szkoda, że ptaki się ruszały ;-)
Pozdrawiam.
Motorniczy
02-02-2009, 08:59
Ładne zdjęcie ale chodnik jest trochę za niebieski . Pozdrawiam