Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Szczerbaty... - [Nemeth]
Witam
Kolejne ...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img204.imageshack.us/img204/4618/dsc6788kwag9.jpg)
pozdr.
borregaard
01-02-2009, 13:52
Jestem w szoku......do klasera mi się nie mieści.....
B.dobre..takie trochę Twoje i ..nie Twoje....:mrgreen:
Ale ciągle delikatne.
malasana
01-02-2009, 13:56
Bardzo dobre, pod kazdym wzgledem. Podoba mi sie kolorystyka, w strone ktorej ostatnio poszedles.
Fajnie jest mieszkać w pomorskim, super fota.
borregaard
01-02-2009, 13:58
Ale ciągle delikatne.
Tak,dlatego rozpoznawalne ...wciąż...:mrgreen:
teh_14m3
01-02-2009, 14:01
Pierwsze twoje zdjęcie które mi się podoba, chyba że już jakieś wcześniej było :twisted:
ogólnie gratuluję odejścia, chociażby na chwilę, od konwencji. Bo prawdę mówiąc to mi osobiście już tym ostatnim wylewem bw chce się rzygać... Ale ja malkontentem jestem ;)
Jestem w szoku......do klasera mi się nie mieści.....
tak to już drugie, w takim troche w innym Nemethowym stylu - to z dużo lepszym motywem - podoba sie :-D
Dobre foto, tutuł jak najbardziej trafny. Ogólnie bardzo pozytywny odbiór.
motylanoga
01-02-2009, 14:14
Szkoda, że linia zębów zbiegła się z linią horyzontu. Było podnieść statyw o te 15cm w górę :)
wojtek6308
01-02-2009, 14:20
Jak najbardziej jestem na tak :-D kolorki i kadr bardzo przypadł mi do gustu.
Szkoda, że linia zębów zbiegła się z linią horyzontu. Było podnieść statyw o te 15cm w górę :)
No patrz... a mnie statyw po głowice zalało i prawie nie ściągnęło go do morza i gdyby nie to do dałbym jeszcze 15 cm niżej ;)
Mnie pasują takie kolorki, kadr też fajny
bardzo dobra fotografia :)
motylanoga
01-02-2009, 16:59
No patrz... a mnie statyw po głowice zalało i prawie nie ściągnęło go do morza i gdyby nie to do dałbym jeszcze 15 cm niżej ;)
Może być i niżej, ze mną jak z dzieckiem ;-) I może i racja... niżej byłoby jeszcze lepiej.
Piotr_ek
01-02-2009, 17:36
Kiedyś dotrę nad to cholerne morze...
Ładny shoot.
Kraftsman
01-02-2009, 17:52
świetne
Firefighter
01-02-2009, 18:15
Wszystkona plus - kolorki, horyzont ... baja
Szkoda pisać. Jak zwykle :-D
moonrage
01-02-2009, 19:02
Macieju SUPER!
tak to już drugie, w takim troche w innym Nemethowym stylu - to z dużo lepszym motywem - podoba sie :-D
Podpisuję się pod tą wypowiedzią:-D
autograf
01-02-2009, 20:08
I mnie się to zdjęcie podoba!
Kiedyś dotrę nad to cholerne morze...
Ładny shoot.
Już byłeś ... później przez dwa miesiące miałem nad morzem takie dziury po Twoich kadrach ;)
Dzięki wszystkim za opinie.
Już byłeś ... później przez dwa miesiące miałem nad morzem takie dziury po Twoich kadrach ;)
Dzięki wszystkim za opinie.
a to chyba wowczas gdy dwie tony piachu zginęły - plazowicze mówili że to ktoś z Lublina u siebie plaze odtwarza :-D
jajacek44
02-02-2009, 00:27
...a tracz nurogęś to za tymi patykami jest ? :mrgreen:
...a tracz nurogęś to za tymi patykami jest ? :mrgreen:
Nie.
To jest fota z Władysławowa.
Tracz moczyła kuper w Pucku.
;)
jajacek44
02-02-2009, 00:38
Nemeth - gęsi super, ale powinieneś zjechać ze statywem jak najniżej się da :)
autograf
02-02-2009, 00:40
Nemeth -[...] ale powinieneś zjechać ze statywem jak najniżej się da :)
Wtedy o podłogę by zahaczył - a to nie w Jego stylu ;)
borregaard
02-02-2009, 00:43
Dominik,sugerujesz,że Maciek już nie tyka podłogi..? :mrgreen:
Nemeth - gęsi super, ale powinieneś zjechać ze statywem jak najniżej się da :)
Wiem, że powinienem. Tyle, że widok zasłaniała ławka, nie dało się jej obejść bez straszenia ptaków. Położyć się też nie szło bo falochron był totalnie obsrany (inaczej tego się nie da opisać). Ale czemu o gęsiach piszemy tutaj ? :)
No no ... Podłogę też pokazuje ;)
Kolejna dobra fota w Twoim wykonaniu. Ciesz się, bo udało Ci się osiągnąć coś na co wielu fotografów pracuje całe życie - swój własny rozpoznawalny styl. Możecie gadać co chcecie, ale gdyby mi ktoś pokazał 30 różnych zdjęć krajobrazu i jedno z nich byłoby Nemetha to daje sobie ręke uciąć żebym je rozpoznał. I wcale nie cukruje, mówie całkiem serio...
Niedzwiedz
02-02-2009, 04:21
co chwila robisz coraz lepsze foty ale ciagle mi cos w nich brakuje , All my life ma to cos w fotach :(
Cala przyjemnosc z ogladania psuje fakt, ze "kierowcy Nemeth'a" sucharow nie dowiezli ;)
borregaard
02-02-2009, 09:37
Kolejna dobra fota w Twoim wykonaniu. Ciesz się, bo udało Ci się osiągnąć coś na co wielu fotografów pracuje całe życie - swój własny rozpoznawalny styl. Możecie gadać co chcecie, ale gdyby mi ktoś pokazał 30 różnych zdjęć krajobrazu i jedno z nich byłoby Nemetha to daje sobie ręke uciąć żebym je rozpoznał. I wcale nie cukruje, mówie całkiem serio...
Kup już protezę,bo niby jak to byś przypisał Maćkowi....chyba tylko na zasadzie..jak łódki ,to Maćka.....:mrgreen:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/viewer.php?file=irmdbu5tkajbhxvof3u4.jpg)
No rewelka fota, świetny kadr, bardzo delikatnie...
co chwila robisz coraz lepsze foty ale ciagle mi cos w nich brakuje , All my life ma to cos w fotach :(
Spoko spoko :) Znajdę celtycką miejscówkę, ponakładam filtrów, dowalę kontrastów, okraszę winietą i będzie glanc cycuś. Tylko po co. Ja robię po swojemu.
Dzięki. Miłe to słowa choć sam jestem dużo bardziej sceptycznie do tego nastawiony ;)
Kup już protezę,bo niby jak to byś przypisał Maćkowi....chyba tylko na zasadzie..jak łódki ,to Maćka.....:mrgreen:
Oj Andrzej, Andrzej... zadałeś sobie trudu poszperania w moich starszych zdjęciach? Łza wzruszenia mnie się po policzku toczy :mrgreen:
Cala przyjemnosc z ogladania psuje fakt, ze "kierowcy Nemeth'a" sucharow nie dowiezli ;)
Żart na pewno przedni aczkolwiek dla mnie cokolwiek mało czytelny ;)
Oj Andrzej, Andrzej... zadałeś sobie trudu poszperania w moich starszych zdjęciach? Łza wzruszenia mnie się po policzku toczy :mrgreen:
Andrzej ostatnio taki sentymentalno historyczny się zrobił :mrgreen:
borregaard
02-02-2009, 19:09
Andrzej ostatnio taki sentymentalno historyczny się zrobił :mrgreen:
Spojrzałem uważniej w lustro i ....szlag mnie trafił.....:evil: ....:mrgreen:
Ja oglądałem ostatnio "Mirrors" i też nie zaglądam ale film polecam ;)
Ja oglądałem ostatnio "Mirrors" i też nie zaglądam ale film polecam ;)
Też widziałem... przestałem się golić nawet...
Też widziałem... przestałem się golić nawet...
Ale to już chyba oglądałeś rok przede mną? :mrgreen:
Ale to już chyba oglądałeś rok przede mną? :mrgreen:
A oglądałeś Ptaki Hitchcocka?
;):mrgreen::twisted:
No ba - to ukształtowało moją młoda osobowość :mrgreen:
borregaard
02-02-2009, 20:52
A oglądałeś Ptaki Hitchcocka?
;):mrgreen::twisted:
No ba - to ukształtowało moją młoda osobowość :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
domelmel