Zobacz pełną wersję : Wyzysk... ;-)
Archibald
31-01-2009, 15:09
Przed pracą / po pracy... ;-)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img218.imageshack.us/img218/7026/beznazwy1dw5.jpg)
Zapraszam ;-)
:mrgreen:
no kurde zeby praca tak nam marnowala uzytkownika? mow tu nam gdzie pracujesz to sie przejedziemy do Was ;)
jacek.gold
31-01-2009, 15:16
ciężki masz żywot :)))
Co oni z Tobą tam robią? :shock:
W życiu więcej do roboty nie pójdę... ;)
Wioletta
31-01-2009, 17:08
Woow!!! Swietne!
Współczucia za pracę:mrgreen::mrgreen: - fajne fotki
Przed pracą / po pracy... ;-)
...to z nudów i od samego siedzenia masz taką krzywą minę na tym drugim zdjęciu... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Chyba nie pojmujecie intencji. :wink: To nie praca go tak stresuje, tylko wizja powrotu do domu. :-D
Chyba nie pojmujecie intencji. :wink: To nie praca go tak stresuje, tylko wizja powrotu do domu. :-D
...no, coś w tym może być... :mrgreen:
Jak to często, niestety, bywa - pomieszanie z poplątaniem. Jaki wyzysk? Obozy koncentracyjne to wyzysk. Niewolnictwo seksualne czy inne, to wyzysk ale praca??? Nie podoba się to ... sam wiesz. Nie chcę robić za "smutnego faceta" ale tu jedna nielogiczność goni drugą. O pierwszej już napisałem, a teraz druga: obraz całkowicie nie zgodny z opisem:). "Przed pracą" pogodny, bo do niej idzie. "Po pacy" skrzywiony, bo z niej wyszedł albo nie chce iść tam gdzie teraz idzie.. Nie ma innej interpretacji. Oczywiście drugie zdjęcie można nazwać "w pracy" i będzie OK, względem tytułu w rozumieniu Autora., co ma się nijak (to rozumienie) do naszej obecnej rzeczywistości, o którą tak dzielnie (bez sarkazmu) walczyli niektórzy z nas z tymi, co przed wyzyskiem, chcieli nas uchronić tak mocnoi, że niekiedy wsadzali do pierdla za próbę myślenia o tym, że może by się tak dać "powyzyskiwać?"
A co do fotek - Model sympatyczny, światło nie.
Archibald - fotki świetne ! Na prawdę muszą tam tobą orać, bo patrząc na zarost to na mur beton trzymają Cie w robocie dłużej niż 8h ;-)
... fot1. wreszcie zrobię siusiu... wreszcie zrobię siusiu... ;)
... fot2. nie... dopiero za godzineeeeę!
Bartek Witek
01-02-2009, 00:45
Fajna koncepcja :)
Fajna praca:) jezeli masz czas w robocie bawic sie aparatem i pstrykac sobie fotki to chyba nie jest tak zle:) A wszyscy mowia jak ty tak ciezko masz;)
Archibald
01-02-2009, 09:38
Dzięki Wam :-) Ciekaw jestem, co w poniedziałek powie szef... :mrgreen:
Jak to często, niestety, bywa - pomieszanie z poplątaniem. Jaki wyzysk? Obozy koncentracyjne to wyzysk. Niewolnictwo seksualne czy inne, to wyzysk ale praca???
Nie znasz zasad panujących w mojej pracy, uwierz mi, że czasami można to właśnie tak potraktować.
...obraz całkowicie nie zgodny z opisem:). "Przed pracą" pogodny, bo do niej idzie. "Po pacy" skrzywiony, bo z niej wyszedł albo nie chce iść tam gdzie teraz idzie.. Nie ma innej interpretacji...
Jest - przed pracą jest radosny, bo naiwnie po raz kolejny wierzy w to, że może jednak coś się zmieni na lepsze. W pracy dostaje ostro w d... i zmęczony jak pies wraca do domu... prześpi się, nabiera sił, i sytuacja się powtarza.
...co ma się nijak (to rozumienie) do naszej obecnej rzeczywistości, o którą tak dzielnie (bez sarkazmu) walczyli niektórzy z nas z tymi, co przed wyzyskiem, chcieli nas uchronić tak mocnoi, że niekiedy wsadzali do pierdla za próbę myślenia o tym, że może by się tak dać "powyzyskiwać?"
A to ma się nijak do do mojej pracy - to firma z kapitałem zagranicznym, i poza podatkami mają gdzieś naszą rzeczywistość... niestety...
A co do fotek - Model sympatyczny, światło nie.
Nie zgadzam się. Ani z jednym ani z drugim.
A w ogóle to zdaje się, że za poważnie podchodzisz do tematu - nie czujesz żartu? ;-)
ile ty pracujesz godzin ze taka broda ci urosla przez dniowke :mrgreen::mrgreen: