PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Motylkowo ;)

Wioletta
31-01-2009, 02:40
Nastepne Nasze "nauki" ;)
Ciekawa jestem Waszych opinii i jak zwykle prosze o konstruktuwne komentarze :)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/viewer.php?file=gngf40rvfwlv2viosmj7.jpg)

hanibal
31-01-2009, 02:41
obcieta noga... brrrrr
no i troszke jakby krzywo...

jednak pomysl obrobka i reszta mi bardzo na tak...

eef
31-01-2009, 02:42
ja się nie znam na zdjęciach, ale to, co tu widzę, mnie przeraziło... tak miało być?

Wioletta
31-01-2009, 02:45
ja się nie znam na zdjęciach, ale to, co tu widzę, mnie przeraziło... tak miało być?

Hmmm, no tak, w sumie tak mialo byc:) A co tam mocno Cie przerazilo jesli mozna wiedziec?

eef
31-01-2009, 02:48
kontrast, kolory, mina, obcięta kończyna... jakieś to takie plastikowo surrealistyczne, we mnie wzbudza lęk przed czymś, czego nie rozumiem :D

Wioletta
31-01-2009, 02:53
Kontrast moze przez moj monitor :( Noga sie zgadzam, ale mina taka miala byc, plastiku brak ;)
Dzieki za opinie.

autograf
31-01-2009, 03:06
Eksperymentów ciąg dalszy? :D

P.S. Fajne oczy ;)

hanibal
31-01-2009, 04:30
Eksperymentów ciąg dalszy? :D

P.S. Fajne oczy ;)

a co zle ??? ze eksperymentuje ??

autograf
31-01-2009, 04:53
a co zle ??? ze eksperymentuje ??

Wręcz przeciwnie. Bardzo, bardzo dobrze!

Megazordon
31-01-2009, 05:25
Wioletta mo tyle do pokazania...

Wioletta
31-01-2009, 05:29
Wioletta mo tyle do pokazania...

No poki co mo tyle i juz

Megazordon
31-01-2009, 05:32
Ja tam motyle lubię :)

motylanoga
31-01-2009, 12:41
A mnie się podoba pomysł, wprawdzie do dopracowania... Ucięta noga, piórko w oku i może mniej ostre światło. Ale fajne, wesołe.

Piotr_ek
31-01-2009, 13:06
Za motylanogą - pomysł bardzo dobry i ogólnie bardzo dobrze. Jedyna niepoprawność do ucięte nogi.
Wiola pomyśl o szerokim kącie... Nawet pomysł z motylkami świetnie się nadaje...

:)

PoLaRoS
31-01-2009, 13:26
Nie będę oryginalny - obcięta noga + trochę słabiej bym świecił.

Matteo
31-01-2009, 13:49
Bardzo fajna fota (oczywiscie co do obcietej nogi trzeba sie zgodzic).
Co ciekawe "hanibal" nie napisal nic o modelce zawieszonej w powietrzu lub wklejonej na biale tlo :-)

hanibal
31-01-2009, 14:28
Bardzo fajna fota (oczywiscie co do obcietej nogi trzeba sie zgodzic).
Co ciekawe "hanibal" nie napisal nic o modelce zawieszonej w powietrzu lub wklejonej na biale tlo :-)

ooo a to bardzo dobrze zauwazone... ciekawe czemu hanibal nie przyczepił sie do modelki zawiezonej w powietrzu... hmm pomyslmy.. gmmm moze dltego ze hanibal widzi iz " pod modelka" nie ma za duzo pustej przestrzeni.... hmm moze dlatego ze tlo bialem mu tu bardzo pasuje hmm moze dlatego ze pod jedna ze stop widac marszczacy sie material i daje m to jakis punkt odniesienia hmmmm moze dlatego iz ta modelka nie jest zawieszona w powietrzu

hmm moze poprowokujmy hanibala troche co ??
znow bedzie afera :P
hmmm
:D

Archibald
31-01-2009, 14:36
Bardzo fajne, takie radosne :-)

grzybecki
31-01-2009, 15:25
Na górze tyle miejsca, a noga ucięta. poza tym spoko dla mnei ale bez szału...

Jaipur
31-01-2009, 15:48
Mi się bardzo podoba. Lubię misie i motylki ;)
Ja bym zrezygnował z dołu i przekadrował powyżej pasa, poza tym bardzo fajnie pomyślane i wykonane.

Malkontenctwo na forum ogromne. O, przepraszam to dążenie do doskonałości.

Wioletta
31-01-2009, 17:01
Matteo Modelka nie jest wklejona na biale tlo, tym bardziej nie wisi w powietrzu (Jeszcze nie znamy takich sztuczek) ;)

Dziekuje za opinie, faktycznie, ucieta noga wyglada tragicznie :/

Matteo
31-01-2009, 18:15
Modelka nie jest wklejona na biale tlo, tym bardziej nie wisi w powietrzu (Jeszcze nie znamy takich sztuczek)

Zgadzam sie z tym w 100%. Dla mnie wyglada jak najbardziej spoko.
Moj komentarz prowokujaco skierowany byl do Hanibal-a. Wczoraj "zawiesil" w powitrzu moja modelke (http://www.forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=85917) choc ja mialem zupelnie inne odczucia. Dlatego bylem zdziwiony ze nie napisal tego samego przy okazji tej fotki. Jak widac Hanibal doszukal sie to jednak jakis punktow odniesnienia i gra muzyka.

laroc
31-01-2009, 18:23
ogólnie ładnie, a najbardziej mi się podoba pomysł z pomalowanymi paznokciami "na przemian" :>

hanibal
31-01-2009, 18:27
Zgadzam sie z tym w 100%. Dla mnie wyglada jak najbardziej spoko.
Moj komentarz prowokujaco skierowany byl do Hanibal-a. Wczoraj "zawiesil" w powitrzu moja modelke (http://www.forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=85917) choc ja mialem zupelnie inne odczucia. Dlatego bylem zdziwiony ze nie napisal tego samego przy okazji tej fotki. Jak widac Hanibal doszukal sie to jednak jakis punktow odniesnienia i gra muzyka.

zastanawiam sie czemu mnie prowokujesz ??
Twoja modelka jest zawieszona w powietrzu a to dla tego ...ZE ZA DUZO DOLU TAM JEST
i roznice w cieniach na tle sa znikome lub zadne

tyle w tym temacie...
powiedz mi ze tu jest tak samo jak u Ciebie

Matteo
31-01-2009, 18:57
zastanawiam sie czemu mnie prowokujesz ??
Bo cenie sobie twoja opinie a z ta nie moge sie zgodzic

i roznice w cieniach na tle sa znikome lub zadne
A jednak znalazles roznice w cieniach :-)

powiedz mi ze tu jest tak samo jak u Ciebie
Oczywiscie ze nie jest!! Ale jak bys sie uparl (a mysle ze to lubisz :-) ) to tez bys sie doszukal tego samego (idealnie biale tlo za modelka, zero cienia) a jedyny punk odniesnienia to zmarszczone plutno przy prawej stopie modelki. Nie mow mi ze ten punkt od razu ci wszystko wyjasnil.
Ale ja sie nie znam. Za chudy w uszach jestem pewnie.
Mimo to pozdrawiam i czekam na dalsze twoje opiniowanie moich wypocin. Przyznam ze z wiekszoscia sie zgadzam ale nie ze wszystkimi.

hanibal
31-01-2009, 19:04
Bo cenie sobie twoja opinie a z ta nie moge sie zgodzic

A jednak znalazles roznice w cieniach :-)

Oczywiscie ze nie jest!! Ale jak bys sie uparl (a mysle ze to lubisz :-) ) to tez bys sie doszukal tego samego (idealnie biale tlo za modelka, zero cienia) a jedyny punk odniesnienia to zmarszczone plutno przy prawej stopie modelki. Nie mow mi ze ten punkt od razu ci wszystko wyjasnil.
Ale ja sie nie znam. Za chudy w uszach jestem pewnie.
Mimo to pozdrawiam i czekam na dalsze twoje opiniowanie moich wypocin. Przyznam ze z wiekszoscia sie zgadzam ale nie ze wszystkimi.

i Ok i tak ma być :)
roznice w cieniach u ciebie sa znikome a ta za duza przestrzen spowodowala ze moje pytanie zaraz po otarciu bylo.. a na czym ona siedzi ??
i stad moj komentarz :P
tak stopa wyjasnila mi wszystko na zdjeciu Wioli.. szukalem tego punktu i go znalazlem...
i po dluzszym szukaniu co jest bledem w tej fotografii.. ale jednak jest ten punkt
ale ja sie nie znam... na starosc slepne :P
i nie opiniuje Twoich wypocin tylko arumentuje moje komentarze :)

Matteo
31-01-2009, 19:20
No i GIT!!

i nie opiniuje Twoich wypocin tylko arumentuje moje komentarze
Swietnie powiedziane!!

harb
01-02-2009, 18:39
Bardzo fajne, takie radosne :-)

niedociagniecia do poprawki, a poza tym zgadzam sie z Arczim :-D

Marek-frotka
02-02-2009, 00:20
Wesołe , radosne - fajne.