Zobacz pełną wersję : przyklady poz z charakterystyka
09071986
28-01-2009, 17:16
na zdjecia chodze jedynie z amatorkami, ktore zazwyczaj same nie wiedza jak sie ustawic, a chcialy by wygladac atrakcyjnie na np fotka.pl <lol>
zna ktos jakas ksiaze/strone na ktorej sa opisane pozy wraz z charakterystyka czyli jaka czesc ciala podkreslamy, a jaka ukrywamy?
a na fotce.pl znalazłeś jakieś pseudomodelki w fajnych pozach ? :D:D:D
ukrywamy złe, podkreślamy dobre walory ciała modelki - ot cała filozofia :D
09071986
28-01-2009, 17:38
nie wiem, nie przegladam fotka.pl ale do czegos kolezanka amatorka zdjecia troche lepsze niz komorka musza byc potrzebne? wiec domyslam sie, ze do pokazania w internecie :)
jak taki cwany jestes to mi powiedz jak ukryc szerokie barki, zrobic seksi zdjecie dziewczynei z plaska pupa, jak zrobic zdjecie dziewczynie bez talii, ale za to z wielkim biustem? i rady typu luzne ubranie i pasek w talii raczej mnie nie zadowola :)
ps
z ta fotka.pl to byl tylko przyklad :P
1. nie robić z dołu
2. nie fotografowac pupy a przód
3. kadrować bez talii
4. sfotografuj nogi
jakie pytanie taka odpowiedź.
poza tym jest wiele sexownych zdjęć dziewczyn z szerokimi barkami, płaskimi pupami, bez talii czy za dużym biustem - po prostu przestań o tym myśleć i wyciągnij tą sexualność z oczu, miny i zachowania modelki... I wtedy nikt nie spojrzy na płaską pupę :)
09071986
28-01-2009, 17:58
tak, jak masz rozdwojone koncowki to ogol sie na lyso i pokazuj wlosy na klacie :P