Zobacz pełną wersję : Kurs dla fotografów - kiedy najbliższe?
paparazzo
26-01-2009, 23:46
Chyba kiepsko szukam. Orientuje się ktoś kiedy i gdzie będą najbliższe kursy dla fotografów i operatorów video w Łodzi (bądź gdziekolwiek w odległości max 100km od Sieradza?).
KONRADOO
27-01-2009, 11:19
niedawno był kurs fotografii ślubnej u Piotra Mileckiego.
zajrzyj na ich stronę:
http://fotografia.edu.pl/
Tu chodzi o kursy w Kurii Łódzkiej :-)-koleżanka trochę źle sprecyzowała
paparazzo
27-01-2009, 14:00
Dokładnie - chodzi mi o to by móc "legalnie" fotografować w kościele ;)
Spróbuj dowiedzieć się bezpośrednio u źródła: http://archidiecezja.lodz.pl/ Najlepiej telefonicznie, bo na meile nie odpisują... być może webmaster strony zaniemógł (w komunikatach nadal jest info o kursie dla fotooperatorów... ale tym zeszłorocznym) ;)
paparazzo
27-01-2009, 22:35
dzięki serdeczne za stronkę!
Sam jestem zainteresowany tym kursem a faktycznie kuria na maile nie odpowiada. Paparazzo, czy udało Ci się coś ustalić?
"Komisja do Spraw Liturgii i Muzyki Kościelnej informuje, że kurs dla fotooperatorów rejestrujących uroczystości religijne rozpocznie się w poniedziałek 9 marca br. o godz. 19.00 w Łodzi, przy ul. ks. I. Skorupki 3. "
...chyba widzimy się 9 marca :)
KONRADOO
17-02-2009, 12:54
"Komisja do Spraw Liturgii i Muzyki Kościelnej informuje, że kurs dla fotooperatorów rejestrujących uroczystości religijne rozpocznie się w poniedziałek 9 marca br. o godz. 19.00 w Łodzi, przy ul. ks. I. Skorupki 3. "
Chciałem właśnie o tym ale kolega mnie uprzedził :-).... na pewno potwierdzam że ta wiadomość jest prawdziwa :-)
paparazzo
18-02-2009, 00:22
pewnie tak :)
marius_m
23-02-2009, 13:24
Wszedłem na stronę archidiecezji łódzkiej i coś takiego znalazłem
"Komisja do Spraw Liturgii i Muzyki Kościelnej informuje, że kurs dla fotooperatorów rejestrujących uroczystości religijne rozpocznie się w poniedziałek 9 marca br. o godz. 19.00 w Łodzi, przy ul. ks. I. Skorupki 3."
Poza tym możemy się jakoś razem dogadać bo też z Sieradza będę jechać...
MichalakMariusz
25-02-2009, 22:03
Czy ktoś wie ile czasu będzie trwał taki kurs i jakie są jego koszty? Myślę oczywiście o Łodzi. Czy muszę brać coś jeszcze oprócz kasy( myślę o zdjęciach formatu paszportowego)?Dziękuje!
paparazzo
26-02-2009, 23:40
Nie znam ceny ale znam czas trwania; kurs będzie trwał 3 dni 9,10,11 Marca od 19.00 do 20.15
MichalakMariusz
27-02-2009, 15:40
Jestem z turku wiec chyba będe sie wybierał do lodzi. Czy ktoś chetny? Dzwoniłem do Kurii i odebral jakis portier strasznie nie mily. Nie potrafil udzielic zadnych info oprocz tych ze kurs faktycznie trwa 3 dni( co za idiotyzm ? 3 dni po godz?). czy ktos moze podac dla wszystkich jakis konkretny numer i czy musze miec kierowanie od proboszcza?
[email protected]
marius_m
27-02-2009, 15:52
Ja dzisiaj zadzwoniłem do sekretariatu (s. Aniela Siudzińska, tel. bezpośr. (0-42) 66-48-717) odebrała całkiem miła siostra i udzieliła informacji że kurs jest od 9.03 i że trwa 3 dni. Trzeba zabrać swoją podobiznę formatu dowodowego i już. Zapisy i więcej informacji na miejscu na pierwszym spotkaniu. Na stronie archidiecezji pojawił się błąd, tzn. nieaktualna informacja o kursie z zeszłego roku. Teraz już chyba wszystko jasne i nie trzeba nawet dzwonić i im głowy zawracać.
MichalakMariusz
12-03-2009, 00:13
Kto był na kursie i oceni?
zerknij tu (http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=87320)