Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] SLOT Art Festival @2006
Mr.Pietrek
02-08-2006, 21:57
Starałem się przebierać, ale i tak za dużo zdjęć po tych selekcjach zostało, by je tutaj dawać więc : http://1970.piotrkaleta.com/index.php?option=com_content&task=view&id=61&Itemid=68 + to co w menu z boku :)
ogolnie bardzo pozytwyne wrazenia
szczegolowe to niektore tez mi sie wybitnie podobaja
Mr.Pietrek
03-08-2006, 12:32
ogolnie bardzo pozytwyne wrazenia
szczegolowe to niektore tez mi sie wybitnie podobaja
No nie krempuj się, wytkinij te fajniejsze :) Będę dzielny i nie będę płakać :) A na serio to chciałbym sie dowiedzieć, czy moje odczucia co do niektórych zdjeć są zgodne z tymi innych oglądajacych. Bo gust to gust, ale jak coś się podoba kilku osobom to juz coś w tym jest :)
BTW
Niedaleko masz do Lubiąża, może wpadniesz za rok ..... ;)
M.Szabelski
06-08-2006, 17:29
bardoz dobre foty, opowiadaja pewna historie i o to chodzi
Świetne foty, ciężko wyróżnić kilka najlepszych bo całościowo mnóstwo materiału a i odbiór raczej poprzez całość. Generalnie brawa za dobrą jakość zdjęć i naświetlenie (co wpływa pozytywnie na kolorystykę) większości zdjęć. Dobre ujęcia, wiele udanych i mówiących dużo o klimacie. Ciekawy podział tematyczny. Gratulki.
Mr.Pietrek
10-08-2006, 20:17
:)
Ja dobrze pójdzie to w poniedziałek wracam do Lubiąża , tyle że tym razem będzie to "piknik" techno - nowa impreza pod kryptonimem ELECTROCITY :D
czekawe czy polegnę, czy też ... ?? ;-)
Mr.Pietrek
12-08-2006, 17:51
wyjatkowo: 13 i 10
khmm ... z jakiej to bajki ??
dobry kawalek reporterki
:)
a u ciebie w stopce kawałek ciekawego studia :)
Oprócz tego znalazłem też na stronie inne ciekawe reportaże... Dobrze łapiesz klimat tych zdarzeń i miejsc. Podoba mi się.
Mr.Pietrek
07-09-2006, 18:40
Oprócz tego znalazłem też na stronie inne ciekawe reportaże... Dobrze łapiesz klimat tych zdarzeń i miejsc. Podoba mi się.:)
Fajnie, że to co "produkuję" generalnie podoba się innym. Gdyby jeszcze miało to wplyw na amortyzację sprzętu :P Wtedy żyć, nie umierać :) postaram się nie spuszczać z tonu, najbliższe okazje będę mieć przez kolejne trzy weekendy i jak mi coś ciekawego z tego wyjdzie to znów tu pośmiecę :P