Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] P r z e b u d z e n i e
Tak chciałbym się budzić każdego ranka...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img217.imageshack.us/img217/6492/poranneswiatloyg7.jpg)
ja też...albo chociaż z takim widokiem z sypialni ;]
Piekne światełko!
Z werandy koło sypialni najlepiej. Nie jestem wymagający :mrgreen:
Wow :) A kto by nie chciał?
Mi się podoba i to bardzo!
autograf
24-01-2009, 22:13
Ładne zdjęcie. Gratki!
świetne! zdzradź sekret co to za miejsce:)
Dla mnie troszkę za dużo fioletu na górach po prawej.
Światełko pikne.
Kadr też
Dla mnie troszkę za dużo fioletu na górach po prawej.
Fiolet to pewnie tak na styl alpejsko-milkowy ;))
świetne! zdzradź sekret co to za miejsce:)
To żaden sekret - to jest widok na tatry bielskie z drogi nad morskie oko
Mnie dziwi, że jedna górka ma inny odcień (lewa - żółciejszy), a dwie pozostałe - milkowy :-D.
Calme - co Ty na to? Grzebałeś tam coś paluszkami :mrgreen:
Szuwar - to jest wschód słońca i zobacz jak pada światło - fiolety, o których mówisz są w cieniu - na moim monitorze są to bardziej niebieskie odcienie, te partie góry są w głębokim cieniu i nie ma tam światła tylko poświata od wschodu - tak to wygląda. WB było na pochmurne - ja lubię takie ciepłe barwy na zdjęciach.
Miła atmosfera i fajne światło.
To żaden sekret - Wiem :) tak mi się napisało
Bez dwóch zdań, jesteś Calme w ścisłej czołówce landszaftowej.
tomekudla
24-01-2009, 22:44
Radość 10 zobaczyć coś takiego na własne oczy z rana:D
Zdjęcie bardzo dobre, gratki:)
Radość 10 zobaczyć coś takiego na własne oczy z rana:DTo prawda nic bardziej nie cieszy jak pogoda i światło na miejscu.
borregaard
24-01-2009, 22:57
Podaj nr.konta......kupuję.....2,75x4.07........
Szuwar - to jest wschód słońca i zobacz jak pada światło - fiolety, o których mówisz są w cieniu - na moim monitorze są to bardziej niebieskie odcienie, te partie góry są w głębokim cieniu i nie ma tam światła tylko poświata od wschodu - tak to wygląda. WB było na pochmurne - ja lubię takie ciepłe barwy na zdjęciach.
OK ! Tylko, że najwyzsza góra też ma zbocze w cieniu a rózni się kolorystycznie to zbocze od pozostałych.
Calme - ja się nie spieram. Ja żądam wyjaśnień :mrgreen:
OK ! Tylko, że najwyzsza góra też ma zbocze w cieniu a rózni się kolorystycznie to zbocze od pozostałych.
Calme - ja się nie spieram. Ja żądam wyjaśnień :mrgreen:
Najwyższa góra ma zbocze w śniegu i nie ma odsłoniętej skały ;) i jest bliżej promieni. Tak to widzę hehe.
Popatrzyłem aż w exif - Szuwar to była 4.59 rano - prawa strona to praktycznie jeszcze noc była
Paablitos
24-01-2009, 23:16
No... pięknie, pięknie...cudne światełko. Tak myślę czy chciałbym się tam budzić codziennie? hmm... jeśli chodzi o widoki to jasne, ale qrka do roboty daleko ;).
Pozdr. Paweł
Fajne światło i miejsce, mnie się podoba.
tym razem bdb - nie będę sie czepiał tym bardziej ze rozsadnie zeznajesz:-D ****
tym razem bdb - nie będę sie czepiał tym bardziej ze rozsadnie zeznajesz:-D ****
Hehe - wiesz na razie nikt mnie nie torturował :mrgreen:
Hehe - wiesz na razie nikt mnie nie torturował :mrgreen:
Dobra - poddaje się :-D.
4.59 - no, no .... za poświęcenie tortur nie będzie :mrgreen:
ostrytux
24-01-2009, 23:54
Pięknie świeci i pięknie się dzieje :)
Po raz kolejny sprawdza się zasada że kto rano wstaje ten się nie wysypia ;) ale za to jakie ma foty.
wojtek6308
25-01-2009, 00:41
Tak to i ja bym chciał się budzić ... jest pięknie :-D
Bartek-Kacper
25-01-2009, 00:47
G r a t u l a c j e :D Bomba zdjęcie !
No dobra, dosyć tego ! Temu koledze ktoś powinien wypróżnić "szufladę" Fota popełniona jest świetna. Ale nie dawaj już gór zostaw coś dla innych :D
Tak chciałbym się budzić każdego ranka...
nie tylko Ty....
B R A V O !!!
borregaard
25-01-2009, 16:35
Jeszcze raz spróbuję....cokolwiek byś opowiadał i tak masz skopany WB.....:wink:
Zdjęcie kapitalne....
Pzdr
Andrzej
E tam kapitalne - na 1x za słabe ;)
borregaard
25-01-2009, 19:46
???...
borregaard
25-01-2009, 19:49
http://1x.com/
No tak...:-D
Chociaż jak wyprostujesz WB,to wstawiaj śmiało.....:mrgreen:
No tak...:-D
Chociaż jak wyprostujesz WB,to wstawiaj śmiało.....:mrgreen:
Nie przez wb wyleciało - za mały "impact" :mrgreen: pogadaj o tym z Nemethem on wie o co biega ;) Tam to w ogóle mało co wchodzi a dużo wychodzi hehe
december
25-01-2009, 21:31
Dobre.
Super pagorek :-) nic tylko wyciagnac piwko i krzeselko ...
Super pagorek :-) nic tylko wyciagnac piwko i krzeselko ...
Wiesz jeszcze jakaś młodo gaździna by się przydała do otwierania tego piwa :mrgreen:
fotoGRAFIK
25-01-2009, 23:22
Dobre zdjęcie
Super!
Największy smaczek robi mgła. I chmury. I "dziura" w lesie, też. Ach... wszystko robi tu klimat :-D
sniper88
25-01-2009, 23:48
No pięknie:)
Wiesz jeszcze jakaś młodo gaździna by się przydała do otwierania tego piwa :mrgreen:
Taaa niska kobitka (bez urazy niewiasty) a nawet bardzo niska z plaska glowa i na dodatek z zebami wysunietymi do przodu, co by piwko zybami lotworzyla i na cubku je pozniej posadzila hej :-)
Taaa niska kobitka (bez urazy niewiasty) a nawet bardzo niska z plaska glowa i na dodatek z zebami wysunietymi do przodu, co by piwko zybami lotworzyla i na cubku je pozniej posadzila hej :-)
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Nie przez wb wyleciało - za mały "impact" :mrgreen: pogadaj o tym z Nemethem on wie o co biega ;) Tam to w ogóle mało co wchodzi a dużo wychodzi hehe
No co Ty nie powiesz? Za słabe? "Impact" za mały? Ojej... Szok...
:mrgreen:
A samo zdjęcie bardzo mi się podoba. Ale ten impact, wiesz... rozumiesz... coś jest na rzeczy...
:mrgreen:
Te ich impacty -co za portal :)