Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Dyptyk
Marcin Stawiarz
24-01-2009, 14:38
http://www.stawiarz.com/zdjecia/dyptyk.jpg
dwojke bym z przyjemnoscia powiesil na scianie...
borregaard
24-01-2009, 15:10
Mnie obie pasują....Podoba mi się lewa połówka jedynki...:-D
Pzdr
Andrzej
bardzo lubie Twoje zdjęcia
powiedz czemu je połączyłeś, w jakim celu? upływający czas to chyba za mało, myśle że sie w dyptyku gryzą - jedynka jest niespokojna w przeciwieństwie do niezwykle spokojnej dwójki, a nic nie wnoszą nowego jak są razem
bardzo fajne fotki, dwojeczke fajniejsza w odbiorze:-D
diZaster
24-01-2009, 15:29
dyptyk zupelnie mi nie gra, bo nie widze jakiegos wspolnego celu dla laczenia ani tez motywu jakiegos uzupelniajacego wzajemnie zdjecia, nie mniej jednak bardzo fajne to nizej.
Nie bede oryginalny, mnie tez bardziej podchodzi dwojka. W jedynce niewyrazny horyzont i lewa strona troche maci w kadrze. Dwojka jest naprawde dobra.
Mnie też jako dyptyk niezbyt pasuje. "Dwójka" jest przepiękna.
tak jest. 2 zdecydowanie lepsza. klimatycznie
Marcin, jak zajrzysz, odpowiedz proszę na moje pytanie, naprawdę mnie interesuje czemu to połączyłeś
pzdr
Marcin Stawiarz
24-01-2009, 16:26
Marcin, jak zajrzysz, odpowiedz proszę na moje pytanie, naprawdę mnie interesuje czemu to połączyłeś
pzdr
Nie bylo w tym zadnego celu, ot obrabialem (mimo, ze obrobki poza kowersja do BW to nie bylo prawie w ogole) te zdjecia na potrzeby jednej publikacji i jakos tak kadrowo bardzo podobne mi sie wydaly. W portfolio mam je jako 2 odzielne i tak je tez mozna traktowac. Tytul na potrzeby internetu, bo jakbym znowu wstawil ^^^^^_dy_^^^ to pewnie znowu bylaby dyskusja :) Chyba od nastepnego razu zaczne wrzucac tytuly w stylu Beztytulu01, itd... :D
thx
tak, bez tytułu stanowczo lepiej
;)
Witam,
Dwójka bardzo fajna, te poprowadzone linie łączące kamienie i postać i linia horyzontu, czad. Dwa zdjęcia mają wspólne odniesienie ale widziałbym jedynkę bardziej czystą. Gratuluje ujęcia!
Pozdrawiam,
AMI
Nikonozaur
24-01-2009, 18:07
Bardzo ładne, szczególnie dwójeczka.
Nic nowego nie powiem - dwójka, ale jak najszybciej oddzieliłbym ją od jedynki i dał w większym rozmiarze ...
Dwójka świetna. Bez drzew od razu lepiej ;)
Dwójeczka boska. Z kolei jedynka kompletnie mi nie podchodzi...
Oba są niezłe ale dwójka ciut lepsza :)
malasana
25-01-2009, 21:31
Bardzo dobre, dwojka niesamowicie ambientowa:)
Nic nowego nie napisze, 2 milsza jak dla mnie...
wojtek6308
25-01-2009, 23:17
A mnie podobają się obydwie :) ale,... dwójka chyba bardziej
Postać i słońce na 1-ce przyciągają wzrok i zatrzymują go na dłużej.
Gdy zakryję sobie prawą stronę fotki tak by otrzymać kwadrat to dla mnie jest TO! :-D
2-ka jak dla wszystkich, piękna i bez zastrzeżeń.
Ileż smaku do krajobrazów wnosi zarys choć maleńkiej postaci. Pierwsza pełna napięcia (sylwetka i promienie) druga pełna nostalgii.
Bez "czynnika ludzkiego" obie byłyby nieludzko puste.
Gratuluję Ci.
Świetne zdjęcia. Tylko mała uwaga w postaci krzywego horyzontu na 1nce :) , lekko leci w prawo.