Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Zakynthos Grecja
Witam
Taki odgrzany wakacyjny pstryk
Co o nim sądzicie???
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)
Pozdrawiam-Pawel
Kadr i miejsce jest fajne - ale coś złego z obróbką się stało mz.
Dla mnie nie robi :( - na spapranym niebie kasza, kadr MZ niestaranny...
Sorry
Za Calme. Zdecydowanie za jasno, cienie/światła nie tak jak powinny byc, jednak kadr bardzo mi się podoba!
Trochę za dużo nieba i zbyt jasno. Miejsce b. fajne.
obrobka jest 'inna' ale mi akurat pasuje. obciachalabym za to nieco nieba.
Kadr b.fajny, ale za jasne i niebo ziarniste.
A mnie się podoba ta obróbka i nawet tą kaszkę na niebie przeboleję. Ale miejscówa - rewelacja.
Tak po mojemu to duzo nieba na ktorym nic sie nie dzieje, wiec po co ?
Kadr zwykly z poziomu oczu a moglby byc lepszy, kolory dla mnie za malo nasycone i uwydatnione, miejsce na pewno rewelka ale dla mnie to nie oddales tego...
Kadr i miejsce jest fajne - ale coś złego z obróbką się stało mz.
niestety - ale miejsce super:-D
borregaard
23-01-2009, 10:21
Fakt ,miejscóweczka prima,ale
-światełko troszkę wygrywa
-bladziutko jakoś
-uciekł WB
Pzdr
Andrzej
motylanoga
23-01-2009, 11:23
Obrób to zdjęcie jeszcze raz ;-) Kadr mi się podoba, ale to co zrobiłeś z tą fotą później już zdecydowanie mniej...
a mnie się bardzo podoba.
Poprosze jeszcze raz to samo ;)
Też miałem okazję tam być tego lata i osobiście uważam ,że kilka kroków w prawo i kadr byłby ciekawszy. O obróbce już koledzy wspomnieli.
Dzieki wszystkim za komentarze jak znajdę chwilkę to spróbuje podejść do obróbki jeszcze raz
Pozdrawiam
Pablo 77
25-01-2009, 01:01
Za kolegami miejscóweczka bardzo fajna,ale obróbka nie za dobra.Sam jeszcze dobrze nie potrafię:)
Wszystko dobrze tylko koloru za mało. I mówi Ci to największy wróg nasyconych fotografii. Skoro nawet dla mnie jest za mało...
Za dużo nieba i tak jak wszyscy, obróbka nawaliła. Za jasno i zbyt wyprane.
Nie jestem zwolennikiem kwadratu.
W kwadrat to !
Witam
Taki odgrzany wakacyjny pstryk
Co o nim sądzicie???
(...)
Pozdrawiam-Pawel
Pstyk. Wakacyjny. Kadrowo nie ma rewelacji - można było to miejsce pokazać mz. lepiej. Jakby nie było - dobiłeś obróbką. Widać ją i jest nieładna. Kolory sprane.