Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] ###
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img233.imageshack.us/img233/3882/dsc3258bw700ramkago6.jpg)
Trochę nie wiedziałem do którego działu to dać, ale uznałem, że mimo wszystko najbardziej tu pasuje :)
Wydaje mi się, że bardziej pasuje do działu abstrakcje.
Samo natomiast zdjęcie to nie mój styl więc nie chce Ci go krytykować.
Nie no, spoko. Nie wrzucam zdjęć z zastrzeżeniem, że są tylko dla jakiejś wybranej grupy osób. Jak masz ochotę skrytykować, to się nie krępuj :)
Intrygujące to jest. Krajobraz z innej planety.
Kumpel powiedział, że to chory sen dmuchawca :)
Btw - miałem dopisać, że co prawda wierzb nie mam, ale na upartego trochę imituje :D
diZaster
18-01-2009, 22:06
najs, podoba mi sie
Bo faktycznie jest trochę jak z innego świata i czasoprzestrzeni :-D. Kompozycja mi się podoba ale bw zbyt przygnębiająco dołujące. Ale taka tematyka tego zdjęcia. A jak w kolorze to się prezentuje?
Bo faktycznie jest trochę jak z innego świata i czasoprzestrzeni :-D. Kompozycja mi się podoba ale bw zbyt przygnębiająco dołujące. Ale taka tematyka tego zdjęcia. A jak w kolorze to się prezentuje?
Takie mi ostatnio te bw wychodzą.
A w kolorze wygląda mało ciekawie. Bardzo stonowane jest.
Wydaje mi się, że bardziej pasuje do działu abstrakcje.
podpisuje sie - fota mi sie podoba:-D
pawel.szczerba
04-03-2009, 11:40
Rewelacja. Lubię takie super wypatrzone motywy.
Podoba mi się też kompozycja. Dobrze mi się to zdjęcie "odbiera".
Może dałoby się trochę kontrastu więcej dać? Tak, żeby te "drzewka" były jaśniejsze, bardziej się wybijały.
Ostro pojechane.
Nie wiem, co to i jak wykonane, ale mi sie ewidentnie podoba.
Ciekawe... nie wiem co i jak, ale zastanawia ;)
irek6311
04-03-2009, 16:50
Mi się podoba :D
Heh - ale odkopane :) Aż się zdziwiłem :)
Może dałoby się trochę kontrastu więcej dać? Tak, żeby te "drzewka" były jaśniejsze, bardziej się wybijały.
Hmm - nie bardzo mogą być jaśniejsze, bo już i tak mają już składowe pod 250. Jeszcze trochę kontrastu i dobijają tylko do limitu.