PDA

Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Pies Baskervillów

g u f i
18-01-2009, 18:07
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img149.imageshack.us/img149/8571/2800343ex2.jpg)
testowano na zwierzetach :D
pierwsza proba z strobbingiem :)

Marcin T
18-01-2009, 21:54
Jak oceniasz tło?

biker karlos
19-01-2009, 12:04
upsss.... a gdzie szczegoly, ja widze czarna plame na srodku, jaka biala w tle i zielona na dole ...

g u f i
19-01-2009, 14:57
Jak oceniasz tło?

bardzo dobrze :) fajne tujki są :D

upsss.... a gdzie szczegoly, ja widze czarna plame na srodku, jaka biala w tle i zielona na dole ...
skoro widzisz czarna plamę to mogę zasugerować wizytę u okulisty mozesz miec podejrzenie o kataraktę :( :evil:

ADAS
19-01-2009, 15:08
To może ja. Koeldzy chcieli Ci powiedzieć delikatnie, wiem że ciężko przyjąć krytykę może moją będzie łatwiej.
Tło nienajszczęśliwsze-w paski. Pies czarny żle błyśnięty lampą. Kadr fatalny - pocięty pies zarówno od stromy końca pas jak i łapy. Chodzi mi o łapy przednie bo tylne ucięto tazem z końcem psa. Do tego te jasne coś po lewe dopełnia tragedji. Pies wygląda na spoconego, śmierdzącego i chorego.
Moja rada umyj psa, wysusz i nie ganiaj go tak bo sie poci. Zdjęcie do poprawki.

g u f i
19-01-2009, 15:42
nieoczarowałeś mnie swoja wypoowiedzią ...z tego oczym wspomniałeś zdaje sobie sprawę :)
aleniezgodze sie co do psa moj kolego ...to zdrowy i zadbany okaz
a krytyka :) została przyjeta juz wczesniej :)

fjerzy
19-01-2009, 15:49
Ani światło, ani tło, ani wyczucie chwili. Gdyby to było moje zdjęcie, to zgodnie z wyznawanym mottem, musiał bym uznać je za totalną porażkę.

g u f i
19-01-2009, 15:52
dzięki fjerzy
pzdr:)

borregaard
19-01-2009, 16:22
Tło można podmienić,zmodyfikować,likwidując tym samym białe plamy i "wyciągając" psinę "na wierzch"....:-D
Krzak może zostać...albo jeśli troszkę scropować i zrobić portrecik...sam zniknie.Nie wszystko stracone..
Fajny piesio..
Pzdr
Andrzej

biker karlos
19-01-2009, 17:23
bardzo dobrze :) fajne tujki są :D

skoro widzisz czarna plamę to mogę zasugerować wizytę u okulisty mozesz miec podejrzenie o kataraktę :( :evil:

wstawiasz foto bo chcesz uslyszec co o nim mysla inni ... a jak ci mowia co mysla, to ewidentnie ci sie to nie podoba ... wiec po jaka cholere je wstawiasz ???

potem piszesz ze do ADAS ze jego odpowiedz cie nie oczarowala, ze zdajesz sobie sprawe z rzeczy o ktorych pisze ... wiec znow pytanie po jak cholere wstawiasz skoro widzisz wszystkie bledy ???

a co do psa to dzieki twojej fotce wyglada jak wyglada, w rzeczysistosci pewnie jest pieknym zwierzeciem ... tylko ty nie potrafiles tego oddac ...

sam sie ucze i tez wstawiam swoje fotki, ale juz przeszedlam przez etap wstawiania "byle czego" i staram sie wstawiac przemyslane foto ... slucham uwaznie co mowia inni, bo jest tu naprawde wielu fachowcow i moga cie czegos nauczyc, pod warunkiem ze bedziesz sluchal i wykorzystywal podpowiedzi ... sadze ze jesli dalej bedziesz mial takie podejscie do sprawy to dlugo tu nie zabawiasz, a komentarze znikna wogole ...

g u f i
19-01-2009, 18:07
sadze ze jesli dalej bedziesz mial takie podejscie do sprawy to dlugo tu nie zabawiasz
eh :D
pozdrawiam biker karlos :evil:

Tło można podmienić,zmodyfikować,likwidując tym samym białe plamy i "wyciągając" psinę "na wierzch"....:-D
Krzak może zostać...albo jeśli troszkę scropować i zrobić portrecik...sam zniknie.Nie wszystko stracone..
Fajny piesio..
Pzdr
Andrzej
zostałem przy cropie ...podmiana tła to dlamnie zbyt ciezkie wyzwanie :)
Dzięki Andrzeju i Pzdr:]