Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Chmurna wieża
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img152.imageshack.us/img152/6341/twierdzaii1.jpg)
autograf
17-01-2009, 00:12
Pazura brak.
Coś z tym zafarbem mi nie pasuje. Zbytnio ocieplasz moim zdaniem (zatem rzecz mojego li tylko gustu).
Kadr ładny.
Za Maćkiem. Zafarb celowy? Ale fota świetnie ujęta.
Kadr świetny. Ale ten zafarb właśnie albo psuje albo dodaje klimatu....?
Mam oczywiście "czyste" bw ale te zafarby to takie moje trochę zmanierowanie ostatnio - wiem, ze nie każdemu to się podoba.
Ja też daję ale u Ciebie zbyt ciepło :)
december
17-01-2009, 00:38
Podoba mi się ta kolorystyka. Dobrze pokazane trochę kojarzy się z Minas Tirith
borregaard
17-01-2009, 00:41
Kadr ładny.
....u mnie nawet mitochondria dostają spazmów.....
Ok..reality....:wink:
Gdyby nie ta czarna plama z prawej....
Dla mnie ,to są dwie foty...L i P.....Ta L mi się podoba..:-D
Pzdr
Andrzej
downunder
17-01-2009, 01:55
Oooo ... obróbką skatowałeś to zdjęcie. ;)
Jesli nie wierzysz to wrzuć t6o na papier a zobaczysz, że niestety jest katastrofa. :roll:
W takim wydaniu dla mnie bardzo słabo. :(
Oooo ... obróbką skatowałeś to zdjęcie. ;)
Jesli nie wierzysz to wrzuć t6o na papier a zobaczysz, że niestety jest katastrofa. :roll:
Możesz rozwinąć to o papierze? Serio pytam.
Kadr, klimat - bdb. Wolałbym chyba jednak neutral bw ;)
fotoGRAFIK
18-01-2009, 18:04
Byłeś dla mnie Piotrze liderem krajobrazu. Od dłuższego czasu widzę zmianę stylu albo spadek formy...
Byłeś dla mnie Piotrze liderem krajobrazu. Od dłuższego czasu widzę zmianę stylu albo spadek formy...
Musisz znaleźć innych liderów :mrgreen:
Zdjęcie super ale obróbka jakoś mi mniej pasuje, widziałbym to w normalnym B&W lub sepii.
Piotr_ek
18-01-2009, 18:17
Mam identyczny kadr. Tylko byłem tam o niewłaściwej porze i ludzie się kręcili... :)
Piotrze więcej rasowego b/w...
Ogólnie bardzo naj...
Fajne, ścieżki przypominają bruzdy.
krokus66
18-01-2009, 19:09
Bardzo ciekawa, dobra, zrównoważona kompozycja kompozycja. Widziałem kilka zdjęć Olsztyna, również w kalendarzu, to jest zdecydowanie najlepsze. Na marginesie, w Olsztynie były przechowywane skarby koronne oraz ważni więżniowie. Byłem tam kilka razy przejazdem, ale zawsze tłumy ludzi.
Bardzo ciekawa, dobra, zrównoważona kompozycja kompozycja. Widziałem kilka zdjęć Olsztyna, również w kalendarzu, to jest zdecydowanie najlepsze.
Przesadzasz ;) Ja osobiście nie widziałem jak dotąd ładniejszych zdjęć niż album Stanisława Markowskiego "Skarby Jury" - są niesamowite zdjęcia z samolotu, między innymi i Olsztyna - do tej pory nie widziałem nic piękniejszego.