Zobacz pełną wersję : NIKON D80+ SIGMA 70-200 2,8 model II
Wiatm mam pytanie czy ma ktoś z was to szkło z tym body. Bo mam zamiar za miesiąć zakupić a nie wiem jak sytuacja z FF i BF. Współgra to ze sobą czy są jakies skutki uboczne. Z góry dzięki za odpowiedź
ja miałem jakieś FF/BF, oddałem do korekcji w serwisie sigmy i jest bardzo dobrze.
Ale to napewno każdemu sie przytrafi czy zależy jaki obiektyw się wylosuje. A ile czekałeś na zrobienie korekcji
w poniedziałek wysłałem, w piątek już miałem spowrotem.
mam ale z d40 narazie i smiga az milo.nie moge sie doczekac pracy w parze z d300 za kilka tygodni.na twoim miejscu bralbym, najwyzej beda kalibrowac ;]
wziąść wezmę, a gdzie kalibrują i czy jak się kupi od głownego dystrybutora sigmy to kalibracja za darmo??
Przemekk
15-01-2009, 00:45
Kalibracja jest za darmo w ramach gwarancji. Tutaj masz dokładne informacje http://www.sigma-foto.pl/index.php?q=node/142. Pozdrawiam.
Używałem tego szkiełka z D80 jakoś prawie rok - nie było u mnie żadnego FF/BF - u poprzedniego właściciela szkiełka też nie. Fajny zestaw :)
Ja mam nadzięję, że też nie doświadcze tego w moim zestawie