Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] ******* *** *******
Marcin Stawiarz
13-01-2009, 19:03
http://www.stawiarz.com/zdjecia/drzewa.jpg
piter670
13-01-2009, 19:05
Podoba się bardzo. Lubię taki klimat.
Piotr_ek
13-01-2009, 19:07
wow - Władca Pierścieni :) taki las Entów...
zaraz pewnie ktoś powie, że fotka nie na Twoim poziomie, a mi i tak się podoba :)
Podoba mi sie wszystko poza tym ostrym swiatlem, ktore lekko rozprasza.
jak zwykle - bdb :-D to swiatełko Seeker to mz. smaczek tego zdjecia
super klimat xD, jestem fanem władcy pierścieni xD. gdzie znajdę takie drzewa? ;>
Pozdrawiam!
pawel.szczerba
13-01-2009, 19:26
Podoba mi się to światło na niebie.
Natomiast całe zdjęcie mnie nie przekonuje. Mam wrażenie, że jest jakieś takie mdłe. Szarawe. Zupełnie, jakby nie było tam tego słońca. I te krzaki z przodu, które powodują, że nie widać cienia środkowego drzewa. Jakoś tak nie bardzo. Wyłączeni moim niefachowym zdaniem oczywiście.
malasana
13-01-2009, 19:34
Swiatlo pokazane bardzo fajnie, ale zdjecie jako calosc odbieram bez entuzjazmu tym razem. Jest niezle.
Kasandra
13-01-2009, 19:55
fantastyczne!!!
borregaard
13-01-2009, 20:01
Podobne nieco w formie i klimacie do dębów,które b.lubię,dębów Marcina Stawiarza...:wink:
Zdjęcie nawet fajne,ale nie podoba mi się to co jest w środku kadru,..jakieś plamy bliki......szaro,ostre światło...
Pzdr
Andrzej
Sowulus12
13-01-2009, 20:03
Jak ja lubię takie perełki - człowiek wchodzi w temat i taka niespodzianka, piękne zdjęcie. Gratuluję!
malasana
13-01-2009, 20:14
Jak ja lubię takie perełki - człowiek wchodzi w temat i taka niespodzianka, piękne zdjęcie. Gratuluję!
Spodziewales sie kiepskiego??:D
Generalnie ciężko się do czegoś przyczepić, bardzo fajna fota, ciekawie skomponowany kadr, jednak brakuje mi magii, którą zwykłem widywać w twoich zdjęciach. Czyli fajnie, jednak nie do końca ;-)
Sowulus12
13-01-2009, 20:30
Nie o to mi chodziło - już zapamiętam, że Marcina prace warto oglądać :) Jeszcze raz Gratuluję! :)
Miejsce na tak, ze światłem nie za bardzo. Sprawia wrażenie takiego do obróbki. pzdr.
To drugie jest zdecydowanie lepsze, to jakoś średnio mi podchodzi
Źle nie jest ale szału tez nie ma :mrgreen:
Marcin - trochę pracy, cierpliwości i doświadczenia i efekty w końcu zaczną przychodzić. Popracuj trochę z aparatem, naucz się kadrować, ujarzmiać światło. I przede wszystkim nie zniechęcaj się :mrgreen::mrgreen::mrgreen: - koniec żartu.
Praca jest super. Do drzew to masz chyba Trzecie Oko.
Z powodu tytułu nie kliknałbym. Ale zobaczyłem autora i czym prędzej klik ;] nie zawiodłem się - klasa!
Zniżka formy?
Za Nemethem jednak chyba..
Generalnie ciężko się do czegoś przyczepić, bardzo fajna fota, ciekawie skomponowany kadr, jednak brakuje mi magii, którą zwykłem widywać w twoich zdjęciach. Czyli fajnie, jednak nie do końca ;-)
Zgadzam się z Adrianem. Fota poprawna, nawet dobra i wielu z nas by dostało za to maksymalne gwiazdki, ale od Stawiarza można się spodziewać o wiele więcej...
downunder
15-01-2009, 01:22
jak zwykle - bdb :-D to swiatełko Seeker to mz. smaczek tego zdjecia
Tak zdecydowanie: światło tworzy tu klimat. :D
Tak samo tworzy klimat, jak slady palcow na optyce.
Owszem, tworzy, tylko jest to klimat niekorzystny.
Nie mam nic do swiatla, jako takiego, tylko
nie pasuje mi w tym miejscu, w takiej postaci.
Psuje cala robote w postaci wyciagania szczegolow faktury pnia (i jemu podobnych).
"Caly misterny plan ......" na tym traci.
To mialem na mysli.
No! Powiało grozą.
Duży plus, bardzo duży plus.