Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Kamieniczka
malasana
11-01-2009, 18:12
Z pierwszego w tym sezonie wypadu z aparatem:) Z gory dziekuje za opinie. Pozdr!
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://malasana.webhost.pl/photos/madrid01.jpg)
malasana
11-01-2009, 22:34
Panowie i Panie, jesli to totalna masakra to napiszcie to, prosze:) Albo chociaz ze losowalem znowu... A tak sam nie wiem. Fota mi sie osobiscie podobala i teraz nie wiem co sie dzieje z moim zmyslem estetycznym:D
Zdjęcie fajne, aczkolwiek chyba nie do końca jest dobrze z tym światelkiem na frontowej ścianie. Nie wiem takie mam wrażenie jakby bylo za bardzo rozjaśnione np w PS..
Ale ogólnie fajne jak wszystkie Twoje :)
pozdrawiam
malasana
11-01-2009, 22:44
Zdjęcie fajne, aczkolwiek chyba nie do końca jest dobrze z tym światelkiem na frontowej ścianie. Nie wiem takie mam wrażenie jakby bylo za bardzo rozjaśnione np w PS..
Ale ogólnie fajne jak wszystkie Twoje :)
pozdrawiam
Ten budynek byl dosyc nierownomiernie oswietlony, stad pewnie Twoje wrazenie zwiazane z frontowa sciana. Ale nie rozjasnialem go w obrobce (moze minimalnie tylko). Dziekuje za komentarz!
BSKraków
12-01-2009, 00:56
IMHO to jest fajna fotka , mnie osobiście się podoba jak większość robionych przez Ciebie fotek , może po za kilkoma małymi wyjątkami ;)
Pozdrawiam
autograf
12-01-2009, 17:51
Gorsze pokazałaś ;)
Kadr ładny, ale spójrz jakie 'halo' wokół kamienicy..
Panowie i Panie, jesli to totalna masakra to napiszcie to, prosze:) ...
To na pewno nie jest totalna masakra, to nawet nie jest zwykła masakra, to jest bardzo dalekie od jakiejkolwiek masakry.
Mnie osobiście bardzo się podoba - głównie właśnie za to wspomniane już światło na froncie, kadr jak zazwyczaj w Twoim przypadku trafnie dobrany i przemyślany.
PS. A autograf to chyba jest "wczorajszy" bo ja nie wiem gdzie on się tam tego 'halo' dopatrzył ;)
autograf
12-01-2009, 18:00
Elix, nie widzisz obwódki? Serio?
U mnie jest.
Jakaś może bardzo delikatna jest, ale nie rzuca się w oczy i trzeba się przypatrzeć.
Chyba że ci chodzi o to grube białe, ale to chyba malasana celowo dał i to się ramka nazywa :D
budynek ciekawy , masz jakiś kadr centralny z uwzględnieniem tylko frontowej sciany ?
co do zdjęcia to takie sobie , masakrą tego bym nie nazwał jest poprawne ale nie zachwyca
ps
winietka na tym zdjęciu wygląda tak sobie (czyt nie pasuje) podkreśla monumentalność budynku ale w sposób lekko satyryczny
malasana
12-01-2009, 18:46
Kadr ładny, ale spójrz jakie 'halo' wokół kamienicy..
To chyba winieta:)
budynek ciekawy , masz jakiś kadr centralny z uwzględnieniem tylko frontowej sciany ?
Mam, postaram sie pokazac (o ile sie bedzie nadawac taki kadr:)).
Motorniczy
12-01-2009, 19:22
Piekna kamienica . Pozdro
borregaard
12-01-2009, 19:58
Jest OK,normalna Twoja fota...:-D
Pzdr
Andrzej
malasana
12-01-2009, 20:49
A jednak nie pokaze tej kamienicy od frontu. Musze sie udac tam raz jeszcze po takie foto:)
Pokazałeś proste kamienice po lewej, niestety "cetralna" kamienica przechyla się na prawo włącznie z pomnikiem. Samo zdjęcie jest ciekawe.