PDA

Zobacz pełną wersję : SLIK monopod 350

gotowy
11-01-2009, 16:56
Ponownie witam wszystkich.
Jako że wykonuję tylko i wyłącznie zdjęcia dokumentacyjne, korzystam ze statywów "jednonożnych". Niestety, ten z którego obecnie korzystam, zwrócił się do mnie z prośbą aby go wymienić.
Wpadł mi w oko właśnie ten, który jest w tytule. Czy ktoś z kolegów używa? Jeżeli tak, to jakie wrażenia?
Ukłony.

Aha. Chciałbym zwrócić uwagę, że dysleksja jest wyleczalna. Z tej przypadłości wyleczył mnie ojciec. Paskiem.
Za co mu jestem niezmiernie wdzięczny.

gotowy

marekm
12-01-2009, 23:11
...Aha. Chciałbym zwrócić uwagę, że dysleksja jest wyleczalna. Z tej przypadłości wyleczył mnie ojciec. Paskiem.
Za co mu jestem niezmiernie wdzięczny...

Podobno kijem baseballowym można wyleczyć ADHD, a prądem jąkanie. :evil:

gotowy
13-01-2009, 04:22
Podobno kijem baseballowym można wyleczyć ADHD, a prądem jąkanie. :evil:

Długo nad tym myślałeś? Śledząc twoje posty, to sądzę, że nie jesteś dyslektykiem, tylko po prostu niewykształconym facetem, który jedynie w ten sposób może zwrócić na siebie uwagę.
Nie wysilaj się dalej, nie podejmę dyskusji.
Nie pozdrawiam.

marekm
13-01-2009, 08:10
Długo nad tym myślałeś? Śledząc twoje posty, to sądzę, że nie jesteś dyslektykiem, tylko po prostu niewykształconym facetem, który jedynie w ten sposób może zwrócić na siebie uwagę.
Nie wysilaj się dalej, nie podejmę dyskusji.
Nie pozdrawiam.

Pasek zrobił swoje.

ekonet
21-01-2009, 15:18
Aha. Chciałbym zwrócić uwagę, że dysleksja jest wyleczalna. Z tej przypadłości wyleczył mnie ojciec. Paskiem.
Za co mu jestem niezmiernie wdzięczny.

gotowy
Chylę czoła przed mądrością Twojego rodziciela, ale w jakim celu przytaczasz tutaj te światłe i jakże prawdziwe stwierdzenia? Wiąże się to jakoś z używaniem monopodu?

marekm
21-01-2009, 15:33
Polecam (http://www.zobacz-uslysz-powiedz.pl/wychowanie_bez_przemocy.html)

Z monopodów polecam natomiast Manfrotto 681B (http://www.sklepfotograficzny.pl/statywy/Manfrotto/monopod-681-B/)