Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Breathe [seria]
aboutalithium
07-01-2009, 23:13
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Czesc,
Moj drugi topic na forum.
d80 +50 mm
Zdjec tych juz nie bede mogla zmienic, ale bede mogla "ulepszyc" rzeczy ktore mozna bedzie polepszyc w przyszlosci.
Wiec wszytskie opinie sa welcome ;)
1.
2.
3.
4.
5.
jacoslavgth
07-01-2009, 23:15
ogólnie ciekawy koncept, ale brawa za nr1 - moim zdaniem świetny kadr i arcyfajne kolory :)
...ale z obróbką oczu delikatnie przesadzasz.
aboutalithium
08-01-2009, 00:12
Dziekuje :)
A co do oczu: tzn? Gdzie dokladnie? :)
Numerki by się przydały - fajne fotki lubię zimne kolory.
Ostatnie zdjęcie trochę jak dla mnie za bardzo w PS pojechane - oczy + dorysowywane rzęsy ( mogłaś trochę tą warstwę zblurować)
Prawe oko na pierwszym zdjęciu ( blondynka) itd.
Trochę mniej PS i było by perfect. Moim zdaniem 3 najlepsze ale tylko dla tego ze jak dla mnie najmniej PS widać.
aboutalithium
08-01-2009, 12:11
Numerki by się przydały - fajne fotki lubię zimne kolory.
Ostatnie zdjęcie trochę jak dla mnie za bardzo w PS pojechane - oczy + dorysowywane rzęsy ( mogłaś trochę tą warstwę zblurować)
Prawe oko na pierwszym zdjęciu ( blondynka) itd.
Trochę mniej PS i było by perfect. Moim zdaniem 3 najlepsze ale tylko dla tego ze jak dla mnie najmniej PS widać.
Dzieki :)
Wszystko ok tylko, ze ja zadnych rzes nie dorysowywalam ;) (nie umiem :D)
Byc moze makijaz jest za ostry w takim razie? :)
Wstawiam numerki.
EDYT: Juz za pozno na numerki...hmm
No i wyszła moja nieznajomość kobiecego makijażu :) faktycznie na pozostałych tez dziewczyna ma takie kępki - mea culpa.
aboutalithium
11-01-2009, 02:49
No i wyszła moja nieznajomość kobiecego makijażu :) faktycznie na pozostałych tez dziewczyna ma takie kępki - mea culpa.
;)
No i wyszła moja nieznajomość kobiecego makijażu
A na męskim się znasz?
A co do fotek, to zdjęcia niezłe, modelki ok, ale obróbka za mocna jak na mój gust. Oczy są zbyt jasne, twarze mocno zblurowane i rozświetlone. Wygląda to dość nienaturalnie, ale efekt końcowy nie jest tragiczny, jeśli ktoś gustuje w takiej lalkowej estetyce. Do niektórych zastosowań może by się nadała.
za mocna obrobka. do takiego klimatu pasuje to jak zloty zab swini. ostatnie i pierwsze sa juz w ogole dramat. drugie najlpesze. ale generalnie brawa za pomysl
Dziekuje :)
A co do oczu: tzn? Gdzie dokladnie? :)
Wybielone i przeostrzone.
Jeśli się mylę - bij po łapach.
aboutalithium
11-01-2009, 14:42
Wybielone i przeostrzone.
Jeśli się mylę - bij po łapach.
Nie bede po lapach bic - kazdy widzi i wyraza swoja opinie wedlug swoich odczuc ;)
Dziekei za komentarz.
Dziekuje wszystkim, i mam swiadomosc, ze nie kazdym tego typu obrobka sie podoba :)
moim zdaniem obróbka jest idealna i pasuje do klimatu zdjęć, nic bym nie zmieniał.
motylanoga
13-01-2009, 16:34
Są i numerki :)
Jak dla mnie 4, nie wiem czemu, wracam i wracam do tego zdjęcia.
aboutalithium
13-01-2009, 18:25
Są i numerki :)
Jak dla mnie 4, nie wiem czemu, wracam i wracam do tego zdjęcia.
Dzieki za numerkiiiiii:)
I za komentarz.
segl: dziekuje ;)
osobiscie to najbardziej podoba mi sie 4-ka
jak dla mnie troche za mocno przerobione