PDA

Zobacz pełną wersję : [ Sport ] [PLK] Anwil Włocławek - Polonia Warszawa

adamturek
04-01-2009, 23:21
EDIT - niestety brak zdjęć, linki wygasły, są białe prostokąty. Usunąłem, bo te białe prostokąty się pokazują na pasku ze zdjęciami losowymi. Pracujemy nad rozwiązaniem by się tam takie miniatury nie pokazywały wcale.
Jeśli macie te zdjęcia to proszę napisać do mnie, wspólnie je damy rade podmienić :smile:
Autorów zdjęć zapraszam do umieszczania fotografii na naszym hostingu.

Endryou
05-01-2009, 20:50
Coś Ci Adam napisze, żebyś nie miał 0 wypowiedzi :) Jak zwykle dobra robota i nareszcie jakościowo nieźle. Już tak nie szumi jak poprzednie. Szkoda mi trochę 4. Byłaby piłka to byłby kozak :D

Pzdr

Dex
06-01-2009, 00:42
Dokładnie, szkoda, że sie piłka zapodziała sie na tej 4-ce ;)
A z cheerleaderkowych zdecydowanie 1 :D

adamturek
06-01-2009, 15:01
Coś Ci Adam napisze, żebyś nie miał 0 wypowiedzi :) Jak zwykle dobra robota i nareszcie jakościowo nieźle. Już tak nie szumi jak poprzednie. Szkoda mi trochę 4. Byłaby piłka to byłby kozak :D

Pzdr

Dzięki z troskę :D. W 4-ce piłki nie będzie bo to oryginalny kard bez crop'a, niestety :(. Co do szumów, po świętach przysiadłem przy C1, pogrzebałem i jakoś wyszło, ale ja osobiście jeszcze nie jestem do końca zadowolony. Na roździelczości 640 to jakoś wygląda, ale na pełnej... szkoda gadać :)

PS coraz bardziej doskwiera mi brak szybkiej serii. Na mojej D80-tce przy rawach szybkość nie jest powalająca niestety i więkoszość zdjęć z tego meczu musiałem wywalić bo seria nie byłe wstanie mi uchwicić idealnie momentu (albo przed albo po). Można powiedzieć, że "peszek". :)

Bartek - NinoVeron
14-01-2009, 04:49
TAK! i to bardzo duże TAK!
dla mnie rewelacyjny fotoreportaż!
naprawdę jestem pod dużym wrażeniem Twojego wyczucia sytuacji oraz sposobu kadrowania!

fumio
14-01-2009, 09:04
Też czasem focę na takich imprezach i muszę Ci powiedzieć, że przyjemnie się
to ogląda. Dobrze wyszło!
Pozdrawiam.