Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Mleczny Krakow
1.
2.
Wszelkie uwagi mile widziane.
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Jak dla mnie 2 bardzo ładne. W 1 jakos nie pasuje mi ta pani z psem.. Bez niej byłoby lepiej. W/g mnie.
Jak dla mnie 2 bardzo ładne. W 1 jakos nie pasuje mi ta pani z psem.. Bez niej byłoby lepiej. W/g mnie.
hmm, zawsze mozna jeszcze poprobowac.
3. jeszcze jedno
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
downunder
07-01-2009, 01:22
Jedynka IMO bez historii, dwójka ładna, ale nieco bym kontrast podciągnął, trójeczka jest pięknie skomponowana i nawet ten miedziany kolor mi nie przeszkadza. :D
wiesz, ile ja sie o ta miedz staralam? :P
2 normalnie ma ciut wiekszy kontrast. kwestia tla.
mariobor
12-01-2009, 14:04
3 najlepsza za oddanie klimatu tego miejsca.
Witam,
Niezłe prace, ale ja bym sczególnie dwójke chciał zobaczyć mocniej skontrastowaną:) czekam na więcej :)
Pozdrawiam,
AMI
hackermuz
12-01-2009, 18:48
trójka najlepsiejsza :) zajefajny klimat
borregaard
12-01-2009, 20:04
Za trójeczką...:-D
Pzdr
Andrzej
Grzesiek_G
12-01-2009, 20:38
Dwójka super, zresztą całość się mi podoba. Swoją drogą gdzie w Krakowie taki mostek (2) mamy? Okolice Salwatora?
jak masz most na Krakowskiej ulicy, ten niebieski, zdjecie robine z tego mostu w kierunku Wawelu.
malasana
12-01-2009, 22:09
Dwojka to swietny kadr, fajnie te ptaki sie trafily. Fotka, ktora ma charakter:)
jeszcze pare pstrykow, jeden bardziej w architekture, ALE, sa tam malutcy na moscie, wiec ;)
4.
5. najmniej fajna, ale niech bedzie - ryneczek na kazimierzu
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
5. nocne z wczoraj
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.