Zobacz pełną wersję : Cs3 x 2
Witam mam pytanie odnosnie ps cs3 orginal oczywiscie zamierzam w niedaklekiej przyszlosci zmienic komputer na nowszy ale cs 3 ktorego kupie teraz zainstaluje na obecnym kompie
Czy jak bede ponownie chcial zainstalowac cs 3 na nowym sprzecia nie bedzie problemow?
BlackRoger
04-01-2009, 16:36
Nie będzie problemów - wersję box możesz dowolnie przenosić na nowy komputer pod warunkiem odinstalowania na poprzednim.
aha to super juz sie balem ze jest tak jak w przypadku XP
dzieki za odpowiedz to lubie w tym forum szybka fachowa odpowiedz
BlackRoger
04-01-2009, 17:17
Jeśli XP jest w wersji box to tak samo możesz go przeinstalować na nowy komputer, w wersji OEM nie da rady.
Jeśli XP jest w wersji box to tak samo możesz go przeinstalować na nowy komputer, w wersji OEM nie da rady.
może wyjdę na totalnego osła, ale czemu tak jest?
krzysztof jot
05-01-2009, 20:40
może wyjdę na totalnego osła, ale czemu tak jest?
temu, że wersja OEM to niejako wersja oferowana przez sprzedawce razem za sprzętem (choc obecnie to nieco zmieniono) ale obowiązujaca do danego sprzętu "ino roz" ale kosztuje 400zł. Wersja BOX jest "long life" ale kosztuje 1000zł. Notabene, zazwyczaj kolejna druga instalacja na sprzęcie ze zmienioną konfiguracją zazwyczaj się rejestruje, a już na pewno uda się ja zarejestrować w opcji telefonicznej rejestracji. Czy wiecej - nie wiem, bywa ze tak ale po rozmowach z Biurem Obsługi w zależności od problemu.
Da się zainstalować. Zmieniałam komponenty kompa kilka razy, miły pan przez telefon za każdym razem mówił, żeby instalować i nie przejmować się niczym ;) Za pierwszym razem były problemy z kodem aktywacyjnym, potem już nie.