PDA

Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Fabryka Celulozy we Włocławku

mziel
04-01-2009, 06:26
Witam. Część płockiej grupy zrobiła sobie wypad do fabryki celulozy (właściwie byłej fabryki) we Włocławku.
Zapraszam do oglądania i komentowania. Więcej zdjęć można znaleźć na http://fotozielinski.eu

//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Pozdrawiam :)

golden
04-01-2009, 19:50
zdjęcia pewnie dobre ale niestety takie "śmietniki"
to nie moje klimaty :-D
ale wiem że jest sporo osób które fascynują się takimi
industrialami dlatego dziwi mnie trochę ta cisza w tym wątku :-?

Moim zdaniem wystarczyła by tam ładne dziewczyna
która dla kontrastu na pewno ożywiła by te zdjęcia :-D

pozdrawiam

kerigan
04-01-2009, 22:35
nie wiem po co miałaby tam być jakaś dziewczyna, w końcu to nie kalendarz dla budowlańców :) zdjęcia uważam, że są klimatyczne i w stylu właśnie industrialnym i w tej kategorii powinny być oceniane.

mark1957
05-01-2009, 00:24
Jak dla mnie całość jest zajefajna. Industrial pokazany znakomicie, trzeba tam być i to widzieć żeby poczuć smaczek tego miejsca.
Zwróciłem uwagę na obróbkę fajnie dobrana do klimatu.
Z fotek wyróżniam 9

pozdrawiam

galu44
05-01-2009, 10:53
Wg mnie coś ciekawego jest w tych zdjęciach, ale każdemu czegoś brakuje do szczęścia, na jednym jest czegoś zdecydowanie za dużo (butów, mimo, że wyglądają na jakieś pro). Chyba do powtórki.

mziel
07-01-2009, 02:01
nie wiem po co miałaby tam być jakaś dziewczyna, w końcu to nie kalendarz dla budowlańców :)
ale ja też chciałbym tam dziewczyny... hehe

dziękuję za komentarze.
galu44, powtórki raczej nie będzie bo samemu to mi się nie chce plus mało bezpiecznie a grupowo to będziemy woleli jechać w inne, "nowe" miejsce.
Co do butów - chciałem żeby było widać gdzie stałem robiąc tą fotkę i ile było w dół. Ale rozumiem, że mogą przeszkadzać. Zabieg jednak był celowy :)