Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Fabryka Celulozy we Włocławku
Witam. Część płockiej grupy zrobiła sobie wypad do fabryki celulozy (właściwie byłej fabryki) we Włocławku.
Zapraszam do oglądania i komentowania. Więcej zdjęć można znaleźć na http://fotozielinski.eu
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Pozdrawiam :)
zdjęcia pewnie dobre ale niestety takie "śmietniki"
to nie moje klimaty :-D
ale wiem że jest sporo osób które fascynują się takimi
industrialami dlatego dziwi mnie trochę ta cisza w tym wątku :-?
Moim zdaniem wystarczyła by tam ładne dziewczyna
która dla kontrastu na pewno ożywiła by te zdjęcia :-D
pozdrawiam
nie wiem po co miałaby tam być jakaś dziewczyna, w końcu to nie kalendarz dla budowlańców :) zdjęcia uważam, że są klimatyczne i w stylu właśnie industrialnym i w tej kategorii powinny być oceniane.
mark1957
05-01-2009, 00:24
Jak dla mnie całość jest zajefajna. Industrial pokazany znakomicie, trzeba tam być i to widzieć żeby poczuć smaczek tego miejsca.
Zwróciłem uwagę na obróbkę fajnie dobrana do klimatu.
Z fotek wyróżniam 9
pozdrawiam
Wg mnie coś ciekawego jest w tych zdjęciach, ale każdemu czegoś brakuje do szczęścia, na jednym jest czegoś zdecydowanie za dużo (butów, mimo, że wyglądają na jakieś pro). Chyba do powtórki.
nie wiem po co miałaby tam być jakaś dziewczyna, w końcu to nie kalendarz dla budowlańców :)
ale ja też chciałbym tam dziewczyny... hehe
dziękuję za komentarze.
galu44, powtórki raczej nie będzie bo samemu to mi się nie chce plus mało bezpiecznie a grupowo to będziemy woleli jechać w inne, "nowe" miejsce.
Co do butów - chciałem żeby było widać gdzie stałem robiąc tą fotkę i ile było w dół. Ale rozumiem, że mogą przeszkadzać. Zabieg jednak był celowy :)