PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Karolina

Yaaculek
03-01-2009, 01:48
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img377.imageshack.us/img377/4004/photo0910retusz800600bk0.jpg)

Kargulo
03-01-2009, 02:25
i chyba ta fotka powinna być '' do góry mogami''- odwrotnie hmmm?

Yaaculek
03-01-2009, 02:32
i chyba ta fotka powinna być '' do góry mogami''- odwrotnie hmmm?

Fotka ma być tak jak jest :)

autograf
03-01-2009, 02:33
A nie jest za czerwono? ;)

Yaaculek
03-01-2009, 02:41
A nie jest za czerwono? ;)

Myślę,że nie,twarz jest ok,a reszta to odbicie zachodzącego słońca na ramionach :)

autograf
03-01-2009, 02:42
Myślę,że nie,

To ja myślę inaczej ;)

stock
03-01-2009, 18:51
za czerwono (tłumaczenie tym zachodem kiepskawe), ucięte włosy na górze i chyba modelka nie będzie zadowolona biorac pod uwagę że ją mocno skróciłeś, poszerzyłeś i generalnie dość brzydko pokazałeś...

Yaaculek
03-01-2009, 18:54
Dzięki,ale jak mogę to zmienić w tym pierwszym wpisie gdzie dałem link do zdjęcia?

Yaaculek
03-01-2009, 19:04
za czerwono (tłumaczenie tym zachodem kiepskawe), ucięte włosy na górze i chyba modelka nie będzie zadowolona biorac pod uwagę że ją mocno skróciłeś, poszerzyłeś i generalnie dość brzydko pokazałeś...

Modelka nie miała nic przeciwko,a widziała powiększenie 30-40cm,przytłaczająca większość ludzi,która widziała to zdjęcie również nie uważała,że ją brzydko pokazałem.
Ucięte włosy to moim zdaniem wcale nie jest wada.
A ogólnie to jest portret,różne punkty widzenia,a nie glamour :)

autograf
03-01-2009, 19:06
Eee, Yaaculek to może zaprzestań z pokazywaniem zdjęć nam? ;)

stock
03-01-2009, 19:18
Modelka nie miała nic przeciwko,a widziała powiększenie 30-40cm,przytłaczająca większość ludzi,która widziała to zdjęcie również nie uważała,że ją brzydko pokazałem.
Ucięte włosy to moim zdaniem wcale nie jest wada.
A ogólnie to jest portret,różne punkty widzenia,a nie glamour :)

no widzisz - a ja jestem poza ta przytłaczającą większością... Ale to może dlatego, ze nie widziałem powiększenia 30x40cm... Gdyby ucięte włosy Twoim zdaniem były wadą - z pewnością wadliwej foty byś nam nie zaprezentował - więc tu sprawa jest prosta i nie musiałeś łopatologicznie tłumaczyć :)
Może pokaż jakieś inne Twoje prace...

Yaaculek
03-01-2009, 20:56
Cieszę się,że piszecie,naprawdę :)
Może z czasem dotrze do mnie to co mówicie :)
Im wcześniej tym lepiej :)
Może jeszcze dziś?

szelass
03-01-2009, 21:05
Cieszę się,że piszecie,naprawdę :)
Może z czasem dotrze do mnie to co mówicie :)
Im wcześniej tym lepiej :)
Może jeszcze dziś?

Myślę, że nie jesteśmy to po to, by klepać po pleckach :) lub strasznie dołować.
Po prostu pokazałeś, a to co pokazałeś było płaskie, ze złym WB, złe kadrowanie, etc.
Może pokaż inne swoje prace.
A jeśli uważasz, że jest super (bo tak mówią znajomi), to pytaj ich o zdanie, a nie nas.

P.S.
Myślę, że naprawdę sporo ludzi tutaj zna się na rzeczy całkiem pro lub semi-pro (nie mówię tutaj oczywiście o sobie :) )

Yaaculek
03-01-2009, 21:58
Myślę, że nie jesteśmy to po to, by klepać po pleckach :) lub strasznie dołować.
Po prostu pokazałeś, a to co pokazałeś było płaskie, ze złym WB, złe kadrowanie, etc.
Może pokaż inne swoje prace.
A jeśli uważasz, że jest super (bo tak mówią znajomi), to pytaj ich o zdanie, a nie nas.

P.S.
Myślę, że naprawdę sporo ludzi tutaj zna się na rzeczy całkiem pro lub semi-pro (nie mówię tutaj oczywiście o sobie :) )

Jestem tu by się uczyć,wiem że to początek ścieżki.
Dzięki i pozdrawiam