Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Krajobraz Wrocławia
Pragnalbym sie ze wszystkimi na forum przywitac i zaczac od malego zarciku odnosnie kategorii tematycznej - czasem krajobraz Wroclawia wlasnie tak wyglada ;) zdjecie wykonalem jesli dobrze pamietam okolo miesiaca temu.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img356.imageshack.us/img356/3955/loloal5hm8.jpg)
Witam.
Bardzo fajne zdjęcie.
:))
Korek super (tak jest zawsze czy też sygnalizacja padła?)
Pozdrawiam
stempien
24-12-2008, 00:51
znane zdjęcie. Dobrze się prezentuje z podpisem "Wrocław - miasto spotkań"
autograf
24-12-2008, 01:04
Wybieram się tam w nowym roku. Jak patrzę na to zdjęcie, to mi się odechciewa...
prawie jak w Londynie, a poza tym można się tam u was pogubić na tych waszych wszystkich mostach... pozdro
Megazordon
24-12-2008, 01:10
Pracujesz w Galerii Dominikańskiej?
Zdjęcie ciekawe. Na szczęście, osobiście wszędzie chodzę na piechotę, bo mam blisko i samochód mi nie potrzebny.
Pracujesz w Galerii Dominikańskiej?
Nie, akurat szedlem na przystanek i zobaczylem co sie dzieje. Stwierdzilem, ze autobus ma duze szanse sie spoznic ;) wiec poszedlem na dach i ujalem te atrakcje dla tych, ktorych ominela :)
BSKraków
24-12-2008, 01:26
Fajny koreczek ;) prawie jak w Krakowie w godzinach szczytu :P
Aż się sam karabin przeładowuje - na tych, którzy blokują przejazd. Tak z marszu ze dwadzieścia mandatów można by tu wręczyć.
autograf
24-12-2008, 01:31
Aż się sam karabin przeładowuje - na tych, którzy blokują przejazd. Tak z marszu ze dwadzieścia mandatów można by tu wręczyć.
Cały Wrocław taki macie? Słyszałem, że tak...
Przepraszam Autora za OT.
Wyślij zdjęcie do jakiejś komendy to oni się zaraz dopatrzą rejestracji i posypią się prezenty świąteczne... :mrgreen:
prawie jak w Londynie, a poza tym można się tam u was pogubić na tych waszych wszystkich mostach... pozdro
Nawet byś nie zauważył tych mostów, oprócz kilku.
Cały Wrocław taki macie? Słyszałem, że tak...
Przepraszam Autora za OT.
Nieraz cały. Przejazd przez miasto może czasem trwać ponad dwie godziny.
Wyślij zdjęcie do jakiejś komendy to oni się zaraz dopatrzą rejestracji i posypią się prezenty świąteczne... :mrgreen:
Oni to parabolicznie olewają. A szkoda - mogłoby to ("nieolewanie") pomóc.
stempien
24-12-2008, 01:33
m.in. efekt przejeżdżania na czerwonym świetle. Święty nie jestem, ale tego nigdy nie robię.
sorry za OT
przecież wszyscy wjechali na zielonym, tylko później się zmieniło i nie zdążyli opuścić skrzyżowania :mrgreen:
Niestety zdjecie jest juz mocno wyciete z oryginalu i raczej nie da sie zadnej rejestracji zidentyfikowac... a ciac musialem, bo aparat wystawialem daleko poza barierke, zeby nie miec w kadrze naroznika galerii z reklamami. W sumie to na slepo troche walilem :mrgreen:
Nasza policja potrafi jak my nie widzimy to oni dostrzegają :mrgreen:
Z tego co zauważyłem, to nagminnie ludzie jadą "na chama" na żółtym we Wro.
To zdjęcie robiłeś wtedy, kiedy koło Galerii był jakiś wypadek?
Niestety - równie bezmyślnie wjeżdżają też na zielonym świetle.
Prawo silniejszego, kto silniejszy, ten jedzie.
To zdjęcie robiłeś wtedy, kiedy koło Galerii był jakiś wypadek?
Nie-e, spadl wtedy pierwszy snieg i miasto stanelo.
fajnie złapane - no cóz nasza rzeczywistosc ,to dotyczy wielu miast :-D
Wy chyba jeszcze korka nie widzieliscie... ;) zapraszam do Shanghaju :D a zdjecie fajne ;) proste i wymowne ;)
Wy chyba jeszcze korka nie widzieliscie... ;) zapraszam do Shanghaju :D a zdjecie fajne ;) proste i wymowne ;)
za daleko i goraco :mrgreen::mrgreen::mrgreen: wszyscy tacy sami - nie ... i długa podróz , nie....:-D
Normalnie Burnout... szansa na duuuuzo punktow :)
Dla niewtajemniczonych -
- tak wyglada Burnout:
http://pl.youtube.com/watch?v=QG_gItiPei4&feature=related
za daleko i goraco :mrgreen::mrgreen::mrgreen: wszyscy tacy sami - nie ... i długa podróz , nie....:-D
Teraz nie jest goraco, teraz jest pogoda z pupy na maxa, a bedzie jeszcze gorzej w styczniu/lutym :D Chociaz we Wroclawiu tez pogoda nie rozpieszcza dzisiaj ;) ale to nic... ;) Wesolych :D
dobre foto. Tam chyba zawsze tak jest - szczególnie około 15-16 - bo tamtedy czasem przejeżdżam :)
Obecnie Wrocek wygląda podobnie i wydaje się,że gdyby nawet były tu ulice dziesięciopasmowe to i tak byłoby to za mało.Jeśli ktoś lubi uliczny hardcore to gorąco zapraszam. ;)