Zobacz pełną wersję : [ Foto-żart ] Letnia kupka
Tak mi się przypomniało właśnie :)
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
byłem widziałem i też mam foto - ale wtedy jeszcze z małpki :)
Marta Baranowska
25-12-2008, 14:53
łeheheh dobre:D
Kasandra
25-12-2008, 15:07
śmieszne, ale...przeprawianie znaków służących innym aby się nie pogubili, a tu jełopy nawet czasy poprawiają śmieszne nie jest, poza tym wiem ile pracy trzeba poświęcić aby jakiś szlak oznakować i wtedy taki wandalizm przestaje bawić
Zastanawiałem się nad tym i powiem tak... Widać wyraźnie, że to nieoficjalny dopisek.
Wzbudził mój uśmiech - ani nie jest wulgarny ani mylący... Taki wandalizm jestem w stanie zaakceptować.
To odnośnie kupki.
Natomiast zmiana czasów - wydaje mi się, że to była inna osoba ale faktycznie - to mi się nie podoba.
Ciekawe co było pierwsze - kupka czy godzina w plecy?
Zastanawiałem się nad tym i powiem tak... Widać wyraźnie, że to nieoficjalny dopisek.
Wzbudził mój uśmiech - ani nie jest wulgarny ani mylący... Taki wandalizm jestem w stanie zaakceptować.
To odnośnie kupki.
Natomiast zmiana czasów - wydaje mi się, że to była inna osoba ale faktycznie - to mi się nie podoba.
Ciekawe co było pierwsze - kupka czy godzina w plecy?
Też się uśmiechnąłem :):)- choć nie akceptuję żadnego wandalizmu (z małego zawsze zrobi się większy).
Dobrze, że to wrzuciłeś.