Zobacz pełną wersję : Sigma 30mm 1/4 f
thefoundation
22-12-2008, 15:53
Co mozecie mi powiedzieć na temat tego szkiełka?Jakie są wasze opinie bo stoje przed dylematem oczywiscie czy kupić czy nie...Jest w dość przystępnej cenie i zachęca mnie to światło ale jak jest z nim naprawde?
A przeczytałeś już http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=31592
Waldek
Na temat tego szkła napisano już tyle, że jeśli pokusisz się o skorzystanie z wyszukiwarki i spojrzenie do archiwum będziesz miał lekturę aż do Nowego Roku ;)
Kupuj kupuj, szkiełko warte swojej ceny
Na temat tego szkła napisano już tyle, że jeśli pokusisz się o skorzystanie z wyszukiwarki i spojrzenie do archiwum będziesz miał lekturę aż do Nowego Roku ;)
masz rację, ale autorowi wątku nie chce się czytać a perspektywa skończenia w Nowym Roku jest dla niego porażająca:mrgreen:
...czytalem, no moze jeszcze nie wszystko ;) -bo tez jeestem zainteresowany tym szklem.
Po tej lekturze wiem jedno: nie jest rewelacja, ale w tej cenie nic leprzego nie ma.
Jesli jest, to prosze o propozycje.
wikary, przejrzyj temat który Ci wyżej podano. Tam naprawdę masz o tym obiektywie WSZYSTKO.
Tu zamykam.