Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] „Ostatnie podejście” czyli knot bez podłogi
autograf
19-12-2008, 17:29
Tak sobie już obfotografowałem to jakże przytulne miejsce, że postanowiłem znaleźć inny obiekt a temu dać spokój. Pewnie zanudzam, więc pokazuję Wam ostatni obrazek, tym razem bez podłogi…
Będzie coś z tego? Czy iść z tym do kategorii „Knoty”?
„Ostatnie podejście”
http://iv.pl/images/fln3389fay2xkpmj6c1.jpg (http://iv.pl/viewer.php?file=fln3389fay2xkpmj6c1.jpg)
takie se - zdecydowanie gorsze niż to co pokazywałeś ostatnio ale na przyzwoitym poziomie
pozdrawiam Jarek
autograf
19-12-2008, 17:58
zdecydowanie gorsze niż to co pokazywałeś ostatnio
:shock: O! To miłe, że widziałeś inne moje obrazki :p
Ja również jestem na nie. Chyba że chciałeś złamać wszelkie zasady, to Ci się udało ;)
Jako karykatura zdjęcie jest dobre.
A mnie się podoba. I nie podam racjonalnego powodu.
:)
Jest inne i mnie zaskoczyło.
Również na nie...
Widziałem dużo lepsze zdjęcia w Twoim wykonaniu.
Wioletta
19-12-2008, 19:40
A mnie podobaja sie kolorki, i wywazony kadr :)
mnie sie podoba kadr ,szczegolnie dól -jezeli rozjasnisz PG to bedzie sie podobac cala fota (jest mz.zbyt ciemna ta cała prawa wieza - w sumie obie )
autograf
19-12-2008, 20:19
No dobra, już tłumacze.
Uwierzcie na słowo, długo zastanawiam się JAK Wam pokazać to co widziałem..
Czy zawsze musi być WSZYSTKO widać? Tym razem miało być tak jak widać :)
Dziękuję :)
niestety tym razem jestem na nie. Budowla zbyt blisko prawej strony, niepotrzebnie przy wieży szpare na kilka px zostawiłeś. Nie podoba mi się taka wersja.
Skadrowanie mi sie podoba, tylko coś mam mieszane uczucia z tymi wieżami. Cuś deko za ciemne jak dla mnie.
mnie sie podoba kadr ,szczegolnie dól -jezeli rozjasnisz PG to bedzie sie podobac cala fota (jest mz.zbyt ciemna ta cała prawa wieza - w sumie obie )
W 100% się z tym zgadzam. Szczególnie kadr - jest niekonwencjonalny i za to plus drogi autografie, zastanawiam się tylko czy bez tej "szpary" po prawej stronie nie byłoby lepiej...
autograf
19-12-2008, 20:45
Dobrze. Przekonajcie mnie, że ta wersja jest lepsza. Próbowałem bez "szpary" - ohydnie. Zostawiam tak.
Więc?
Knot drugi:
http://iv.pl/images/j4k9sp3dwkkg0a83x2iu.jpg (http://iv.pl/viewer.php?file=j4k9sp3dwkkg0a83x2iu.jpg)
Dobrze. Przekonajcie mnie, że ta wersja jest lepsza.
Ta wersja JEST lepsza.
Przekonany?
sofronov
19-12-2008, 21:47
Jak patrzę na to zdjęcie to coś mi nie gra z perspektywą. Prostowałeś?
W moim pytaniu nie ma krzty złośliwości, jedynie chęć poprawienia własnego warsztatu.
borregaard
20-12-2008, 14:53
A ja jak patrzę,to wieże wydają mi się niepotrzebne....:-D
Długo się zbierałem, ale wiem wreszcie jak zwerbalizować to, co rzuciło mi się w oczy od razu. Jeszcze tytułem wstępu powiem, że góra jest mroczna - i stopień tej mroczności może wielu wydać się za mocnym, choć ja jeszcze taki dopuszczam... Razi mnie z lekka ta gałąź, ale rozumiem, że Autor nie miał pod ręką ani piły, ani dynamitu - więc odpuszczam.
I teraz kwintesencja, moim zdaniem: przyznajcie - podłoga jest pomyślana i pokazana wręcz mistrzowsko! Akurat tyle, żeby zaintrygować i tyle, żeby było malownicze niedopowiedzenie...
Podłoga jest mistrzowska, powiadam, ciężko znaleźć taką w dzisiejszych czasach... :) Za podłogę WIELKI PLUS!
Teraz jest ok, jak dla mnie.
mskowronski
20-12-2008, 21:28
nie wiem czy potrzebnie prostowałeś ten kościół...
Podłoga może i jest fajna ale kadr tym razem zupełnie mi nie leży
autograf
23-12-2008, 17:39
Ta wersja JEST lepsza.
Przekonany?
Niespecjalnie :)
podłoga fajnie pokreślona, niestety kościół wydaje mi się zbyt ciemny ...
borregaard
23-12-2008, 18:10
Przestańcie się już "znęcać nad tym"....cała prawa strona jest do bani...Trzeba to zrobić raz jeszcze,może coś wyjdzie,a jak nie...to z Bogiem Marysiu....:mrgreen:
Kadr też jest bardziej "pokręcony" niż pies Pluto,ale to przez jego pionowość w tym konkretnym przypadku....
Bierz się do roboty Dominik,bo zostanie knot z podłogą......:-D
Pzdr
Andrzej
autograf
23-12-2008, 18:12
niestety kościół wydaje mi się zbyt ciemny ...
cała prawa strona jest do bani...
Rozumiem, że wersje poprawioną widzieliście?... :)
borregaard
23-12-2008, 18:14
Rozumiem, że wersje poprawioną widzieliście?... :)
A ona jest gdzieś ...indziej..?...To chyba ta druga albo nie otwieram już piwa.....:-D
autograf
30-12-2008, 16:26
A ona jest gdzieś ...indziej..?...To chyba ta druga albo nie otwieram już piwa.....:-D
Tak, to ta druga. Ale skoro tak mówisz, to Ci wierzę ;)
Po pierwsze to do architektury z tym szkaradztwem :twisted:, a po drugie ... no właśnie - wygadałem się :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
autograf
31-12-2008, 06:13
Po pierwsze to do architektury z tym szkaradztwem :twisted:
To jest krajobraz miejski :twisted: