Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Przed śnieżycą
Naszło mnie ostatnio na BW
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img175.imageshack.us/img175/3982/aaa9431copyzr8.jpg)
Kapitalny kadr i taki przed śnieżycowy minimalizm.
borregaard
19-12-2008, 08:38
Kwałek fajnego nieba.Może lepiej byłoby bez środkowej brzózki.....kto wie..?:-D
Pzdr
Andrzej
Trzy kroki do tyłu i trochę więcej powietrza wokół brzózek i byłoby pięknie. Tak jest dobrze ale zobacz, że drzewka ledwo mieszczą się w kadrze. Przeszkadza to. Może niekoniecznie trzeba się upierać przy kwadracie?
Pzdr
Andrzej
Trzy kroki do tyłu i trochę więcej powietrza wokół brzózek i byłoby pięknie. Tak jest dobrze ale zobacz, że drzewka ledwo mieszczą się w kadrze. Przeszkadza to. Może niekoniecznie trzeba się upierać przy kwadracie?
Niesłuchaj tych mało doświadczonych fotografów :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Zdjęcie jest rewelacyjne. I to w kwadracie. Brzózki bez tego tlenu nie zginą. Zamiast kombinować idź do labu, potem po ramkę, gwoździa jakiegoś i kawałek ściany znajdziesz :-D.
Gratulacje
wojtek6308
19-12-2008, 11:21
Mnie się podoba, choć może ja dałbym więcej dołu
malasana
19-12-2008, 11:32
Swietny kwadracik! Bardzo mi sie podoba.
Pzdr
Andrzej
Żeby Ci tylko nie przyszło do głowy udać się w tamto miejsce z siekierą, wyrąbać środkowe drzewo i znów zrobić zdjęcie :)
Mi się podoba tak jak jest.
to dobrze ze cie naszlo, szkoda by bylo gdyby cie nie naszlo, bo przez to najscie powstalo bardzo dobre zdjecie.
tak wiec gdyby znow cie kiedys nachodzilo to sie specjalnie nie zastanawiaj tylko rob i nie krepuj sie z pokazaniem nastepnych rezultatow.
pozdro
olo
"Trzy kroki do tyłu i trochę więcej powietrza wokół brzózek i byłoby pięknie."
"Niesłuchaj tych mało doświadczonych fotografów
Zdjęcie jest rewelacyjne. I to w kwadracie. "
Aby wilk byl syty i owca cala - (who is who, ustalcie prywatnie, obiecuje sie nie wtracac ;) )
pasuje mi nieco szerszy kwadrat.
Żeby Ci tylko nie przyszło do głowy udać się w tamto miejsce z siekierą, wyrąbać środkowe drzewo i znów zrobić zdjęcie :)
Niestety już tych brzózek nie ma ,powstaje tam osiedle domków jednorodzinnych.
Dziękuje wszystkim za komentarze.