Zobacz pełną wersję : COOLPIX 2100 POMOCY chyba sie popsuło!!!!!!
staniwaw
18-07-2006, 11:42
Klapeczka zamykająca komorę baterii ma taki zatrzask i z obudowy wystaja dwa ząbki skierowane do siebie zbieżnie,maja około 3 mm.Jeden z nich chyba sie ułamał lub został starty i klapka sie nie domyka,co powoduje,że bateria nie kontaktują.Co mam robić...pomocy,nie wiem czy paprac sie i doklejać,ale to ryzyko,lub może wymiana tego elementu obudowy która ma te 2 zabki.Pomóżcie KTO????Gdzie wogóle sie skierować z tym problemem.czekam na poradę. :cry: :?:
jka czujesz,ze sam nie dasz rady to serwis. wymienia klapke i wsio. majatku chyba nie kosztuje....
staniwaw
21-07-2006, 09:29
kolego nie kpij sobie,prosze ,to nie chodzi o kasę,chodzi o to że nie znam żadnego adresu pod jaki się zwrócić o naprawę,nie dla piarzy jest forum,ma stanowić pomoc,wymian ę doświadczeń,nie dziekuje za tę poradę.papa
kolego, a kto tu kpi?? napisalem wyraznie, ze jak nie dasz rady skleic we wlasnym zakresie to daj do serwisu. adres serwisu jest powszechnie znany i lubiany, prosze:
Serwis NIKON
ul. Postępu 14 w Warszawie
(022) 607 94 15
(022) 607 94 18
[email protected]
Archangel
21-07-2006, 12:18
ale kwasik nie kluc sie staniwaw wie lepiej ;) (:P), rzeciez odrazu na samym poczatku (nie) napisal ze chce adres serwisu...itd :P
yeap, z mojej strony EOT 8)