Zobacz pełną wersję : [ Portret ] * * *
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://saer.ovh.org/DSC_4719net.jpg)
Sculptoris
15-12-2008, 18:21
Przepraszam, ale skojarzyło mi się z gościem, który miał zamiar żarówkę wymienić - wszedł na krzesło i... źle wyliczył dystans do sufitu. Wymowa zdjęcia: "o żesz ku*** ale za*******" ;-)
Nic podobnego mi się nie kojarzy. saer - wystawiasz same zajebiste fotografie!
karol1302
15-12-2008, 21:12
Przepraszam, ale skojarzyło mi się z gościem, który miał zamiar żarówkę wymienić - wszedł na krzesło i... źle wyliczył dystans do sufitu. Wymowa zdjęcia: "o żesz ku*** ale za*******" ;-)
haha rewelacyjna wizja
...wlasnie to samo pomyslalem :mrgreen:
puchbeary
15-12-2008, 23:09
Po pierwszym komentarzu jestem już zafiksowany :lol: . Podoba mi się CIB w Twoim wykonaniu. Żal ze twarzy nie widać - gdyby do tego jeszcze dodać emocje na twarzy to mogłoby być świetne.
Po pierwszym komentarzu jestem już zafiksowany :lol: . Podoba mi się CIB w Twoim wykonaniu. Żal ze twarzy nie widać - gdyby do tego jeszcze dodać emocje na twarzy to mogłoby być świetne.
No właśnie to niedomówienie tworzy klimat! Ubiór sugeruje młodego człowieka, jednak głowa pokryta jest zmarszczkami i postać nie posiada włosów. Twarz ukryta w dłoniach plus ostre światło - świetne!
Zdjęcie super, pierwsze co przyszło mi na myśl to facet który chciał targnąc na swoje życie, jednak nie zdecydował sie i zaczął plakac z powodu tak głupiego wyboru. Jedyne czego mi brakuje ( w mojej wizji oczywiscie to cienia stryczka ):) pozdrawiam!
Fajne. Na głowie to jakaś maska chyba bo sylwetka, dłonie do młodego gniewnego należą a głowa Goluma z Władcy P.
Super fotka, super emocje :)
Pzdr
..tym razem nie dawalem tytulu, by nic nie narzucac ;-) dziekuje wszsytkim za komentarze :-)
Leszek_P
17-12-2008, 20:02
teraz już możesz zaproponować tytuł...
a tak ten pierwszy post faktycznie nas naprowadza za Ciebie... :)
Sculptoris
17-12-2008, 20:19
Kurcze, czuję się winny :P Też pomyślałem o samobójstwie i desperacji modela (czy to "co ja robię?!", czy też "już dłużej nie mogę" czy też jeszcze coś innego łącznie z załamką osoby, która dopiero co odcięła kogoś bliskiego i jest chwilę po tym jak odjechał karawan). Jednak ta pozycja i napięcie bardziej mi pasują do tego co napisałem. Nie raz już widziałem jak ktoś tak zarył, mnie też się zdarzało i zazwyczaj właśnie taką pozycję się przyjmuje ;-)
Zostaw bez tytułu. Pole do własnych interpretacji to siła tego rewelacyjnego zdjęcia!