Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wyjątkowo wyrośnięty rzepak:)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img508.imageshack.us/img508/3332/100po1.jpg)
grudzinsky
12-12-2008, 00:06
drzewo bym przesunal delikatnie w lewa strone i przykucnal tak by schowac za horyzontem to "zielone" wzgorze...
mysle, ze nawet centralnie umiejscowione drzewo tez by swietnie wspolgralo na rzepakowym morzu :)
autograf
12-12-2008, 00:07
Fajnie wali po gałach ;)
Dobry kadr. Podoba mi się.
bardzo fajny podział ,ładnie skadrowane - grudzinsky to zielone wzgórze które byś schował, wydłuża perspektywę i pozbawia fotkę monotonii , wprowadza wieloplanowość
podoba się, takie wspomnieniowo letnie :-D
Ksiazkiewicz
12-12-2008, 00:48
mi również się podoba. :)
grudzinsky
12-12-2008, 00:51
harb przepraszam, ze smialem sie odezwac...wiecej tego nie uczynie...
autograf
12-12-2008, 00:56
I po co takie? Pytam, po co?..
bez przesady, nie ma powodu by sie dąsać jak panienka - to zwykła polemika i nie ma żadnych podtekstów, jak juz wczesniej zauważyłeś kazdy ma prawo do innego patrzenia mz.jest właśnie takie
pozdrawiam :-D
Po co pytasz Autograf... Jak ma się tak odzywać, to może rzeczywiście lepiej, że już nie będzie?...
A tak poza wszystkim - na Twoim awatarku jeden to Dominik, a ta druga, to Śmietanka? :)
Piotr_ek
12-12-2008, 01:22
A tak poza wszystkim - na Twoim awatarku jeden to Dominik, a ta druga, to Śmietanka?
bombel idź spać, bo jeszcze mi przez przypadek zdjęcie skomentujesz i będę się musiał dołować przez cały weekend :)
odnośnie zdjęcia...
podłoga jest naj, naj, naj... najfajniejsza... ale to niebo to mi się w tym układzie całkiem nie widzi...
A mi sie srednio podoba, za mocno przytlumione klimaty - niebo do wymiany ;)
Piotr_ek, czy ty przypadkiem ostatnio, jakby to powiedzieć, nie za bardzo zwracasz na mnie swoją łaskawą uwagę? Co nie powiem, to jestem straszny, mam iść spać, albo spadać jakoś inaczej...
Rozumiem, że się cały czas lubimy, ale czy ostatnio nie lubisz mnie za bardzo? :)
A co do komentarzy, to komentuję, jak mam coś do powiedzenia. W tym wypadku nie mam nic, co wniosłoby coś więcej... Podłoga dobra, ale za ponura, a góra jakaś jeszcze bardziej ponura w tym zestawieniu - takie mam odczucie. Czy Autor dowiedział się czegoś ciekawego i nowego z mojego komentarza? Jakby wątpię...
jak dla mnie to wszytsko tu ładnie zagrało (i niebo i to zielone wzgórze) ;-) pozdrówka
idę spać!
podoba mi się jak jest aczkolwiek spróbowałbym troszkę ocieplić niebo:)
Pozdrawiam:)
borregaard
12-12-2008, 08:01
Egzotyczne o tej porze roku...i fajnie..:mrgreen:
Ponarzekałbym na kolory,ale już było...
Pzdr
Andrzej
Spokojnie panowie nie ma się co napinać :) Wyraziłeś swoje zdanie ja przyjąłem do wiadomości ale wizję jak widać miałem ciut inną i mnie to wzgórze akurat w ogóle nie przeszkadza:) co nie zmienia faktu cenię sobie inne spojrzenie na ten temat :)
Nieba nie będę wymieniał bo tak....:mrgreen:
Na oryginale jak się domyślacie jest trochę inne ale mnie taka wizja bardziej przypadła do gustu
Pozdrawiam
malasana
12-12-2008, 09:30
Podoba mi sie kompozycja tego zdjecia neisamowicie. To co mi troszke przeszkadza, to przytlumienie kolorow - ja bym jednak probowal je ozywic. Ale tak czy inaczej zdjecie jest bardzo dobre w moim odczuciu.
Podoba mi sie kompozycja tego zdjecia neisamowicie. To co mi troszke przeszkadza, to przytlumienie kolorow - ja bym jednak probowal je ozywic. Ale tak czy inaczej zdjecie jest bardzo dobre w moim odczuciu.
Marudy :mrgreen: To ja specjalnie przykręciłem kolory żeby nie było że się świeca a wy dalej narzekacie :mrgreen:
W domu trochę podkręcę kolorki i wrzucę jeszcze raz :)
robson38
12-12-2008, 10:39
Bardzo ciekawe-ale żółty daje po oczach(kojarzy mi się z jajecznicą na śniadanie) bo jeszcz nie jadłem śniadania!
puchbeary
12-12-2008, 10:47
Rozjaśniłem sobie to zdjęcie i IMHO wygląda lepiej. Sam kadr i kompozycja ok ale faktycznie niebo psuje całość.
Piękne zdjęcie z dobrym tytułem.
Mysle, ze z zielonym wzgorzem, jak i bez niego, mozna (a nawet trzeba) bylo cos ciekawego ustrzelic.
(to tak na marginesie)
Nienaturalny kolor rzepaku zupelnie mi nie przeszkadza. Sympatycznie jest.
dobre jest, ale o tym już wiesz najprawdopodobniej z poprzednich komentarzy
autograf
13-12-2008, 17:03
A tak poza wszystkim - na Twoim awatarku jeden to Dominik, a ta druga, to Śmietanka? :)
Kiedyś mówiono mała czarna ze Śmietanką ;)
Wesołych Świąt :) Ludziska - spoko, spoko...:) Fotka bardzo ładna
borregaard
13-12-2008, 20:27
Kiedyś mówiono mała czarna ze Śmietanką ;)
Dominik....daj na awatar samą Śmietankę....:mrgreen:
pzdr
Andrzej